SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
JYP – Lukko: Katkaiseeko JYP putkensa?
  • Toimitus

JYP – Lukko: Katkaiseeko JYP putkensa?

julkaistu: 25.10.2018 13:45

Liigan viimeistä edelliseksi valahtanut JYP isännöi Hippoksella Lukkoa, joka löytyy tällä hetkellä 11.nneltä sijalta viisi pistettä isäntiään edeltä.

Lauri Merikiven suojatit ovat hävinneet CHL-pelit mukaanlukien niukasti kuusi viimeisintä otteluaan.

JYP on kärsinyt tappion kolmessa tuoreimmassa kotipelissään eikä ole voittanut yhtään kahdeksasta edellisestä kotipelistään varsinaisella peliajalla.

Viimeksi JYP oli askissa viisi päivää sitten, jolloin se kärsi 1-2 vierastappion TPS:lle.

Lukko on puolestaan voittanut 6/11:stä viime pelistään. Vierasreissuilla voitto on kahmittu kolmesti kuudesta edellisestä pelistä.

Lukko pelasi viime pelissä SaiPan vieraana kurittomasti ja sortui jäähyihin. Se rohmusi Lappeenrannassa yhdeksän pikkukakkosta ja yhden kympin, mutta SaiPa ei onnistunut hyödyntämään miesylivoimaansa kuin kerran. Sekin riitti ja Lukkoa vietiin lopulta 1-4.

Viime lauantaina HIFK-pelissä loukkaantunut Lukon nelossentteri Jere Friberg joutuu olemaan sivussa kolmesta neljään kuukautta.

JYPiltä ovat puolestaan 4-6 viikkoa sivussa pakki Jaakko Jokinen, joka kärsii alaraajavammasta. Veskari Joona Voutilainen huilaa vielä 4-5 viikkoa.

JYPin Merikivi ei sotke hyökkäysvitjojaan sitten edellisen TPS-pelin. Pakkipareista ykköseen Mikko Kaltevan rinnalle hyppää tänään Juuso Vainio, joka korvaa Jaakko Jokisen.

Mikko Kuukan rinnalle kakkoseen tulee puolestaan Anttoni Honka, joka korvaa Joonas Viinikaisen.

Roni Allen ottaa puolestaan Jusso Vainion paikan Ossi Ikosen vieressä JYPin kolmosessa.

JYPin maalilla jatkaa Eetu Laurikainen.

Lukolla kakkosen keskikaistalle siirtyy tänään Tapio Laakso korvaten Justin Danforthin. Eetu Koivistoinen siirtyy kolmosen laidasta ketjun keskelle Laakson perinteiselle tontille.

Niklas Ylitalo loikkaa nelosen toiseen laitaan Aaro Vidgrenin tilalle, joka nousee puolestaan Lukon kolmosen toiseen laitaan.

Lukon pakeista ykkösessä Jakub Krejcikin rinnalle siirtyy Simo-Pekka Riikola, joka korvaa Rony Ahosen. Roni Seväsen rinnalle kakkoseen tulee Ville Heinola ja Janne Niskala aloittaa tänään Lukon seitsemäntenä pakkina.

Oskari Setänen palaa Lukon maaliin Lassi Lehtisen tilalle.

JYP on vienyt kuusi edellistä joukkueiden kohtaamista Hippoksella. Tänään voitto voi kuitenkin olla työn ja tuskan takana. Jos Lukko pelaa kurinalaisemmin mitä SaiPaa vastaan viimeksi, voi se karistaa jopa apinan tänään selästään.