SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
JYP – Ilves: Kuntopuntarin loppupään joukkueet kohtaavat
  • Toimitus

JYP – Ilves: Kuntopuntarin loppupään joukkueet kohtaavat

julkaistu: 17.11.2018 13:46

Sarjataulukon pohjille painunut JYP kohtaa hyvän alkukauden pelanneen Ilveksen. Ilveksen peli kuitenkaan viime aikoina ei välttämättä ole ollut sillä tasolla, mitä se oli alkukaudesta. Varsinkin erikoistilannepelaaminen sakkaa.

JYP vastaavasti seilaa painajaisessa. Viime kauden CHL-mestari ei selvinnyt lohkosta eteenpäin ja Liigassakin joukkue on voittanut vain kaksi ottelua edellisestä 11 ottelusta. Näistä toinen tuli toissapäivänä virallisen peliajan jälkeen ja silloinkin oli vastassa Liigan surkein vierasjoukkue. JYP joutui hankkimaan takalinjoilleen Eklundin ja Yonkmanin ja se ei ainakaan pelinopeudellisesti auta joukkuetta. Anttoni Honka passitettiin Mestikseen hakemaan vauhtia ja puolustuksesta tuntuu puuttuvan kädet.

Ilves pelasi ennen maajoukkuetaukoa kammottavan ottelun Ässiä vastaan, mutta pientä valonpilkahdusta oli nähtävissä Lukkoa vastaan. Maalinteko tuntuu vain tällä hetkellä vaikealta.

Eilinen Tappara-ottelu taas oli Ilvekseltä todella hyvä. Tappara paketoi ottelun käytännössä vajaassa viidessä minuutissa ensimmäisessä erässä, mutta kaukana ei ollut ettei Ilves olisi viimeisessä erässä tullut tasoihin. Pelillisesti esitys oli hyvä, mutta taas kerran erikoistilannepelaaminen oli jätettä. Ilves on viimeksi tehnyt ylivoimamaalin TPS vastaan 25.10., eli joukkue ei ole viiteen edelliseen onnistunut.

Jyväskylässä Ilveksellä on toistakymmentä vuotta ollut vaikeaa, mutta Karri Kiven aikana joukkue on onnistunut pelejä voittamaan. JYP on tällä hetkellä aikamoisessa purjeessa pelillisesti ja pakisto tulee olemaan todella suurissa ongelmissa Ilveksen kahden miehen prässin kanssa tänään.

Ilves-maalilla aloittaa eilen flopannut Riku Helenius ja vastaavasti passittaa viime kuun lopussa hankitun Pekka Tuokkolan maaliin. Tuokkola on pelannut viimeksi 19.10. ja tuolloin Jyväskylässä KooKoo takoi miehen taakse peräti neljä maalia. Ilveksen kerroin on ylimitoitettu JYPin tilanteeseen ja maalivahtivalintaan nähden.