SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
JYP – Ässät: Kuka niitä maaleja tekisi?
  • Toimitus

JYP – Ässät: Kuka niitä maaleja tekisi?

julkaistu: 29.12.2018 14:13

Tällä hetkellä voisi ottaa päähän, jos kannattaisi kumpaa tahansa joukkuetta. Viimeksi kun tarkastin, niin myös jääkiekko on maalintekopeli. Se, kumpi tekee enemmän maaleja, yleensä voittaa. No tällä hetkellä kummallekkaan tuo maalinteko ei todellakaan maistu.

Ässät on onnistunut kolmessa edellisessä ottelussa tekemään huimat kaksi maalia. Vastaavasti JYP on kolmessa edellisessä tehnyt neljä. Jos mennään hieman pidemmälle, niin viidessä edellisessä maaleja on karmivat kuusi kappaletta! Suuri osa Liiga-faneista tietää, että HIFK-maalilla ei Markus Ruusu ole loistanut, mutta jotenkin ihmeellisesti JYP ei saanut miehen taakse eilen kiekkoa ja Ruusu pelasi kauden ensimmäisen nollapelinsa.

Eilinen HIFK-JYP oli verrattavissa jalkapalloon. Kuinka monta jääkiekko-ottelua muistat, jossa maalivahtien yhteenlaskettu torjuntojen määrä jää alle 30? En minäkään.

Ässät sentään on parissa edellisessä pitänyt vastustajatkin vähissä maaleissa. Porilaisille on tehty kaksi maalia kahdessa edellisessä ottelussa virallsella peliajalla. Pisteitä lapaan on jäänyt kaksi, koska porilaiset ovat onnistuneet samoissa otteluissa kerran.

Joukkueiden peli ei mairittele ketään tällä hetkellä ja maalinteko on vain täysin mahdotonta. Eilen loistavasti pelannut Kasperi Kotkaniemi aloittaa Ässät-maalilla. 19-vuotias vahti päästi vain yhden maalin 33 vedosta sisään. JYP-maalilla aloittaa vastaavasti Joona Voutilainen, joka on saanut verrattain vähän vastuuta. Kuitenkin puolitoista viikkoa sitten mies päästi Jukureita vastaan vain yhden kiekon taakseen.

Mikään ei tällä hetkellä puolla tässä ottelussa suurta maalimäärää. Ei olisi ihme, vaikka nähtäisiin vanha kunnon 0-0 -tulos illan ottelusta. Molemmille kun tuo limpun saaminen maaliin on tällä hetkellä tuhottoman vaikeaa.