SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Juventus – Udinese: Palaako Bianconeri vihdoin voittojen tielle Serie A:ssa?
  • Toimitus

Juventus – Udinese: Palaako Bianconeri vihdoin voittojen tielle Serie A:ssa?

julkaistu: 15.12.2019 04:54

Serie A:n sunnuntai-iltapäivän ottelussa Allianz Stadiumilla kohtaavat kahdeksan edellistä Scudettoa rohmunnut sarjakakkonen Juventus sekä Udinese, joka löytyy tällä hetkellä Saapasmaan pääsarjasta vasta 15.nneltä sijalta.

Maurizio Sarrin piiskuroima Bianconeri kaatoi viikolla kakkosmiehistöllään Leverkusenin 2-0 Bay Arenalla. Vanha rouva oli varmistanut lohkovoittonsa jo ennen lohkon päätöskierrosta, mutta saksalaisilla oli vielä pieni oljenkorsi tarrautua jatkopaikkaan. Se kuitenkin vesittyi Atletico Madridin kaataessa samanaikaisesti Lokomotiv Moskovan Wanda Metropolitanolla.

Kotoisessa Serie A:ssa Juventus on jäänyt, harvinaista kyllä, voitoitta kahdessa edellisessä ottelussaan. Ensin se tumpeloi Sassuolon kanssa 2-2 tasurin Allianz Stadiumilla, mitä seurasi kaamea 1-3 vierastappio Laziolle Stadio Olimpicolla. Voi vallan kuvitella Sarrin pallin keikkuvan pelisilmänsä alla. Nyt kun europelit jättävät Bianconerin rauhaan ennen maaliskuuta, voivat torinolaiset keskittyä taas puolustamaan kahdeksaa peräkkäistä Scudettoaan.

Vanhalta rouvalta ovat tänään sivussa puolustuspään pitkäaikaispotilaan Giorgio Chiellinin lisäksi keskikentältä puuttuvat Douglas Costa, Juan Cuadrado, Sami Khedira sekä Miralem Pjanic.

Maali rangaistuspotkusta @3.15 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Maali lisäajalla @4.70 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Ei liene mikään yllätys, että Juventuksen tehokkain maalintekijä on ollut Serie A:ssa seitsemän kertaa osunut Cristiano Ronaldo, joka on soittanut vastustajien maaliverkkoja kolmessa peräkkäisessä ottelussa.

Cristiano Ronaldo tekee vähintään 2 maalia @4.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Cristiano Ronaldo tekee hattutempun @13.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Cristiano Ronaldo tekee ensimmäisen maalin ja Juventus voittaa @4.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Cristiano Ronaldo ja Paulo Dybala tekevät maalin @3.35 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Luca Gottin ei tarvitse haaveilla Scudettosta tälläkään kaudella. The Zebrettella on matkaa putoamisviivan alapuolelle enää kaksi pistettä ja se tarvitsee pisteitä kipeästi lisää.

Seitsemästä edellisestä pelistä Udinese on ottanut kolme voittoa, pelannut kahdesti tasan ja ottanut nokkiinsa myös kahdesti.

Udinesen ongelma on maalinteko, sillä 15 ottelussa se on maalannut vain kymmenen osumaa. Kahdessa viime pelissä osunut Kevin Lasagna sekä Stefano Okaka ovat maalanneet tällä kaudella molemmat kolme uunia Udineselle.

Vierasjoukkue on otollinen suupala tänään isännille, kun Bianconerin on aika palata jälleen voittojen tielle, ettei se päästäisi Nerazzurria ainakaan kahta pistettä pitemmälle karkumatkalle.