SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Juventus – SPAL: Pakkopulla pois ajelehtimasta
  • Toimitus

Juventus – SPAL: Pakkopulla pois ajelehtimasta

julkaistu: 24.11.2018 12:37

Serie A:n kärkiseura ja moninkertainen mestari Juventus kohtaa SPALin kotonaan Allianz Stadiumilla liigan 13.nnen kierroksen ottelussa.

Massimiliano Allegrin suojattien ajatukset ovat varmasti osittain jo tulevan tiistain Mestarien Liigan koitoksessa Valenciaa vastaan, joten aivan sata lasissa ja hampaat irvessä se tuskin tässä ottelussa puristaa.

Serie A:n 15.ntenä majailevan SPALin ei kuitenkaan pitäisi aiheuttaa Vanhalle rouvalle ylimääräistä päänsärkyä ja sydämentykytyksiä.

Leonardo Semplicin suojatit tietävät kyllä pelilliset rajallisuutensa eikä Juventus kuulu todellakaan sen päävastustajiin, joilta se olettaisikaan pisteitä ryöstävänsä, varsinkaan Allianz Stadiumilla.

SPAL on hävinnyt kuusi peliä edellisestä kahdeksasta ottelustaan Serie A:ssa. Se onnistui kuitenkin yllättämään Roman Stadio Olimpicolla 2-0. Tuo tulos pitää myös Allegrin varpaillaan, eikä asennevammaa pääse taatusti tänään syntymään.

Vain yhden pistemenetyksen kotoisessa liigassa tällä kaudella kärsinyt Juventus ottaa viimekautiseen tapaan turvallisen kotivoiton ja pakolliset kolme pistettä plakkariinsa ja pääsee keskittymään levollisin mielin viikon UCL-peliinsä.