SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Juventus – Napoli: Partenopei vai Vanha rouva? Kas siinä vasta pulma!
  • Toimitus

Juventus – Napoli: Partenopei vai Vanha rouva? Kas siinä vasta pulma!

julkaistu: 29.09.2018 14:45

Allianz Stadiumilla ovat vastakkain taatusti viihdyttävässä ottelussa tänä iltana viime kauden Serie A:n kaksi kovinta joukkuetta, kun Vanha rouva saa vieraakseen Partenopein.

Ei ole mikään yllätys, että kaksikko on kansoittanut Saapasmaan pääsarjan kärkipaikat myös tälläkin kaudella. Kuuden kierroksen jälkeen Juventus johtaa Serie A:ta kolmen pinnan erolla ennen Napolia.

Napoli lähtee tärkeään otteluun uusin opein, sillä sen pidetyn luotsin Maurizzio Sarrin häivyttyä uusien haasteiden ja tuhdimman oravannahkapinon ääreen tarttui kaiken nähnyt Carlo Ancelotti Napolin peräsimestä.  Massimiliano Allegri jatkaa Juven piiskurina.

Illan ottelu menee prioriteeteissä jopa näiden joukkueiden tulevalla viikolla pelattavien Mestarien Liigan ottelujen edelle. Italiassa Scudetton voittaminen on pyhä asia. Se voitetaan ja hävitään, UCL-pysti saavutetaan.

Molemmilla ovat UCL-kotipelit edessä. Juventus kohtaa käkikellomaan Young Boysin tiistaina, Napoli haastaa puolestaan seuraavana iltana Liverpoolin.

Vanha rouva on napsinut kuusi päänahkaa yhtä monesta ottelusta alkukauden Serie A-peleistä. Sen lisäksi se on kaatanut Valencian UCL:n lohkovaiheen avauskierroksella.

Partenopei on puolestaan kaatanut viisi vastustajaa Serie A:ssa, mutta saanut myös rumasti selkään Sampdorialta kolmella maalilla Genovassa. UCL:n avauskierroksella se tuijotteli kiikareita Belgradissa Crvena zvezdan vieraana.

Viime kaudella arkkiviholliset voittivat toisensa toistensa kotiluolissa yhdellä maalilla, kun Milaniin täksi kaudeksi lähtenyt ex-Partenopei Gonzalo Higuain täräytti Vanhalle rouvalle osuman Stadio San Paololla.

Kalidou Koulibaly puolestaan maalasi Napolin ainokaisen viime kauden jälkimmäisessä kohtaamisessa Allianz Stadiumilla.

Tasaisista lähtökohdista lähdetään liikkeelle eikä tässä vaiheessa haluta ainakaan antaa yhtään siimaa ja etuasemaa toiselle.

Molemmilta löytyy kompetenssia ja potentiaalia pistämään kuulaa vastustajan nuottaan. Rolle-setä lähtee siitä olettamuksesta, että tasaisessa pelissä nähdään ainakin yksi osuma molemmissa päissä.

Lisävihjeenä otetaan jännitysvetona mukaan Partenopeista Lorenzo Insigne maalintekijäksi. Taitavan laiturin osumasta saa reilusti yli neljän kertoimia.