SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Juontajasuosikki palaa CS:GO:n pariin
  • Saara
    R

Juontajasuosikki palaa CS:GO:n pariin

julkaistu: 17.04.2022 09:00

Monen CS:GO-turnauksia seuraavan katsojan suosikki palaa pääkallopaikalle: pian alkavia  Euroopan RMR-otteluita luotsaamassa nähdään belgialainen Eefje “Sjokz” Depoortere. Hän juontaa yhdessä James Banksin kanssa.

PGL Major Antwerp 2022 -turnauksen Euroopan-karsinnat ovat ensimmäinen Sjokzin juontama CS-tapahtuma sitten parin vuoden takaisten BLAST Premierin runkosarjaotteluiden.

Reddit-ilmoituksessaan 34-vuotias League of Legends -ässä kertoi, että olisi koko ajan halunnut jatkaa myös CS:GO-hommia, mutta korona-aika ja mutkikkaat aikataulut ovat olleet tiellä. Nyt Sjokzilla on vihdoin mahdollisuus jakaa rautaista ammattitaitoaan myös Valven räiskintäpelin puolelle, ja uutinen onkin yhteisössä otettu vastaan kannustushuudoin.

Sjokzilla on e-urheilutapahtumien juontamisesta jo yhdentoista vuoden kokemus. Kaksi vuotta sitten The Game Awards myönsi hänelle parhaan e-urheilujuontajan tittelin kolmatta kertaa putkeen. Muutenkin hän on ansioitunut: Sjokz on viittä eri kieltä puhuva tuplamaisteri.

Euroopan aluekarsinnat käynnistyvät tänään, ja niissä selviää, mitkä joukkueet pääsevät etenemään Antwerpenin Majoreihin.

Lähde AFK Gaming Kansikuva: Eefje Depoortere / Twitter