SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
#15: Counter-Strike: Source | Esports-joulukalenteri
  • Kaapo
    Martinmäki

#15: Counter-Strike: Source | Esports-joulukalenteri

julkaistu: 15.12.2021 12:00

Vuosi 2021 on tulossa päätökseensä ja kiitos suomalaisen e-urheiluyhteisön on se ollut Pelaajatcomin tärkein kaikista tähän mennessä. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta ja teemme sen ennennäkemättömän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna kaikkien aikojen esports-pelit. 1.-24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin satunnaisessa järjestyksessä tiiviin infopaketin jostain keskeisestä esports-pelistä Pelaajatcomin Instagramissa sekä verkkosivuillamme.

Luukku #15: CS: Source

Counter-Strike: Source on Valven kehittämä uudistettu versio alkuperäisestä Counter-Strike -pelistä. CS:S julkaistiin vuonna 2004 ja se käyttää nimensä mukaisesti Source-pelimoottoria.

Sourcen konsepti on sama kuin sen edeltäjässään. Kilpailullisessa pelimuodossa kaksi viiden hengen joukkuetta, terroristit ja erikoisjoukot, pelaavat toisiaan vastaan. Terroristien tavoitteena on asettaa ja räjäyttää pommi tai eliminoida erikoisjoukot. Erikoisjoukkojen tehtävänä on eliminoida terroristit tai estää heidän tavoitteensa. Tavoitteen saavutettuaan joukkue saa kierrosvoiton.

Eroavaisuuksia alkuperäiseen Counter-Strikeen pelistä toki myös löytyy. Muun muassa pelin äänet ja aseiden rekyyli poikkeavat huomattavasti alkuperäisestä Counter-Strikesta. Uuden pelimoottorin ansiosta Sourcen grafiikat ovat edeltäjäänsä näyttävämmät.

Menestyneimpiä suomalaisia Counter-Strike: Source -pelaajia ovat Juha “aNGeldusT” Kurppa, Olli “kononen” Salmi, Christer “nashje” Loukas ja Sami “SAMITSKY” Kuivala.

Voita huipputuotteita 4500€ arvosta!

Pelaajatcom Joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-sivulla. Kaikkien Instagram-seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa huippulaitteita jopa 4500€ edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia myös Instagramissa.

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Instagramin joulukalenteri-julkaisuistamme sekä täältä.