SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
#4: Jesse ”KHRN” Grandell | CS-joulukalenteri
  • Toimitus

#4: Jesse ”KHRN” Grandell | CS-joulukalenteri

julkaistu: 04.12.2020 12:00

Vuosi 2020 on ollut Pelaajatcomille menestyksekäs ja kiitos siitä kuuluu suomalaisille e-urheilun ystäville. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta ja teemme sen ennenäkemättömän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna Suomen kirkkaimmat Counter-Strike-tähdet. 1.-24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin satunnaisessa järjestyksessä tiiviin infopaketin jostain suomalaisesta CS-tähdestä Pelaajatcomin Instagramissa sekä verkkosivuillamme.

Kalenterissa esiintyvät pelaajat ovat menestyneet hittiräiskinnän parissa ja täten vahvistaneet Suomen CS-asemaa maailmalla.

 

#4 Luukku: Jesse ”KHRN” Grandell

Jesse “KHRN” Grandell on suomalainen 31-vuotias CS:GO-kilpapelaaja, joka pelaa tällä hetkellä SJ Gamingissa. Hän on yksi suomen vanhimmista aktiivisista pelaajista, ja hän aloitti uransa vuonna 2013. Grandell on pelannut monissa suomalaisten tuntemissa joukkueissa kuten ENCEssä, ENCOREssa, 3DMAXissa, Team ROCCATissa, HAVUssa ja iGame.comissa.

Grandell on tienannut urallaan noin 60 000 dollaria, joista suurimman osan hän voitti vuosien 2017 ja 2019 välillä. Kyseisenä aikana hän voitti muun muassa Nordic Championship Season 1 -, Finnish eSports League Season 3 – ja Finnish eSports League Season 6 -turnauksen.

Grandell on pelannut urallaan esimerkiksi Mikko “xartE” Välimaan, Aleksi “Aleksib” Virolaisen, Miikka “suNny” Kempin, Joona “natu” Leppäsen ja Taneli “diSTURBED” Veikkolan kanssa samoissa joukkueissa.

Grandell pelasi 3DMAXissa, kun he karsiutuivat Major-turnaukseen, ensimmäisenä suomalaisena joukkueena koskaan.

Voita huipputuotteita 6000€ arvosta!

Pelaajatcom Joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-sivulla. Kaikkien Instagram-seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa huippulaitteita jopa 6000€ edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia myös Instagramissa.

» Osallistu arvontaan

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Instagramin joulukalenteri-julkaisuistamme sekä täältä.