SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
#24: Elias “Jamppi” Olkkonen | CS-joulukalenteri
  • Niko
    Nikkilä

#24: Elias “Jamppi” Olkkonen | CS-joulukalenteri

julkaistu: 24.12.2020 12:00

Vuosi 2020 on ollut Pelaajatcomille menestyksekäs ja kiitos siitä kuuluu suomalaisille e-urheilun ystäville. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta ja teemme sen ennenäkemättömän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna Suomen kirkkaimmat Counter-Strike-tähdet. 1.-24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin satunnaisessa järjestyksessä tiiviin infopaketin jostain suomalaisesta CS-tähdestä Pelaajatcomin Instagramissa sekä verkkosivuillamme.

Kalenterissa esiintyvät pelaajat ovat menestyneet hittiräiskinnän parissa ja täten vahvistaneet Suomen CS-asemaa maailmalla.

 

#24 Luukku: Elias “Jamppi” Olkkonen

Elias ”Jamppi” Olkkonen lukeutui uransa alkuaikoina Suomen nuorten lupausten joukkoon. Tämän ura alkoi vuonna 2017 REHDIn riveissä, 16-vuotiaana, mutta Olkkonen eteni nopeasti ja siirtyi jo seuraavan vuoden elokuussa osaksi SuperJymyn (nyk. SJ Gaming) kokoonpanoa. Siellä hän viihtyi vuoden 2019 loppuun asti ennen siirtymistä pienen tauon jälkeen osaksi ENCEä.

Vaikka Jamppi tunnetaan ilmiömäisestä osumatarkkuudestaan, on tämän uraa varjostanut oikeuskohu CS:GOn kehittäjä ja pelijulkaisija Valven kanssa.

Olkkoselta on kielletty pelaaminen CS:GOn arvostetuimmissa Major-turnauksissa, sillä Valven mukaan tämän tilillä oli käytetty käyttäjäehtojen vastaisesti huijausohjelmaa. Olkkonen itse sanoo, että kyseessä oli tämän toinen pelitili, jonka hän oli luovuttanut ystävälleen. Olkkonen oli tapahtumahetkellä 14-vuotias.

Olkkonen nosti VAC-pelikieltonsa vuoksi kanteen Valvea vastaan tämän vuoden maaliskuussa. Kannetta käsiteltiin viimeksi Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa, jossa se hylättiin. Olkkonen on valittanut oikeuden päätöksestä.

Olkkonen on ansainnut urallaan noin 37 000 dollaria palkintorahoja ja hän pelaa pelikieltonsa vuoksi osana ENCEn ei-Major-turnausten kokoonpanoa.

 

Voita huipputuotteita 6000€ arvosta!

Pelaajatcom Joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-sivulla. Kaikkien Instagram-seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa huippulaitteita jopa 6000€ edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia myös Instagramissa.

» Osallistu arvontaan

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Instagramin joulukalenteri-julkaisuistamme sekä täältä.