SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
#23: Jesse ”zehN” Linjala | CS-joulukalenteri
  • Niko
    Nikkilä

#23: Jesse ”zehN” Linjala | CS-joulukalenteri

julkaistu: 23.12.2020 12:00

Vuosi 2020 on ollut Pelaajatcomille menestyksekäs ja kiitos siitä kuuluu suomalaisille e-urheilun ystäville. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta ja teemme sen ennenäkemättömän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna Suomen kirkkaimmat Counter-Strike-tähdet. 1.-24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin satunnaisessa järjestyksessä tiiviin infopaketin jostain suomalaisesta CS-tähdestä Pelaajatcomin Instagramissa sekä verkkosivuillamme.

Kalenterissa esiintyvät pelaajat ovat menestyneet hittiräiskinnän parissa ja täten vahvistaneet Suomen CS-asemaa maailmalla.

 

#23 Luukku: Jesse ”zehN” Linjala

29-vuotias Jesse ”zehN” Linjala on yksi harvoista suomalaispelaajista, jotka ovat nousseet kotimaisesta CS:GO-skenestä menestyneeseen kansainväliseen kokoonpanoon. Hän aloitti uransa alkuperäisen Counter-Striken aikaan ja siirtyi pelaamaan CS:GOta useissa suomalaisissa kokoonpanossa, mukaan lukien SkitLite Gaming, ajuri, iGame ja HAVU Gaming. Näiden välissä oli myös kansainvälisiä joukkueita, kuten esimerkiksi Cringe Gods, Penta Sports ja Sprout.

Suurimman läpimurtonsa Linjala teki liittyessään viime vuoden maaliskuussa eurooppalaiseen NoChance-joukkueeseen. Samainen rosteri siirtyi syyskuussa belgialaisen SMASH Esportsin alle, joka myi joukkueen vielä vuoden lopussa eurooppalaiselle GODSENTille.

Linjala on onnistunut nousemaan GODSENTin riveissä kansainvälisesti menestyksekkääksi ja tunnetuksi pelaajaksi: joukkue ylsi parhaimmillaan maailmanlistan 15. sijalle ja istuu nyt sen 20. sijalla.

Uransa aikana Linjala on ansainnut noin 87 000 dollaria palkintorahoja. Vaikka pelaajaura käykin yhä kuumana, Linjala on maininnut, että hänen unelmanansa on siirtyä tulevaisuudessa valmentajan tehtäviin ja siirtää omaa tietotaitoaan eteenpäin.

Voita huipputuotteita 6000€ arvosta!

Pelaajatcom Joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-sivulla. Kaikkien Instagram-seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa huippulaitteita jopa 6000€ edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia myös Instagramissa.

» Osallistu arvontaan

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Instagramin joulukalenteri-julkaisuistamme sekä täältä.