SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
#22: Sami “xseveN” Laasanen | CS-joulukalenteri
  • Niko
    Nikkilä

#22: Sami “xseveN” Laasanen | CS-joulukalenteri

julkaistu: 22.12.2020 12:00

Vuosi 2020 on ollut Pelaajatcomille menestyksekäs ja kiitos siitä kuuluu suomalaisille e-urheilun ystäville. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta ja teemme sen ennenäkemättömän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna Suomen kirkkaimmat Counter-Strike-tähdet. 1.-24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin satunnaisessa järjestyksessä tiiviin infopaketin jostain suomalaisesta CS-tähdestä Pelaajatcomin Instagramissa sekä verkkosivuillamme.

Kalenterissa esiintyvät pelaajat ovat menestyneet hittiräiskinnän parissa ja täten vahvistaneet Suomen CS-asemaa maailmalla.

 

#22 Luukku: Sami “xseveN” Laasanen

Sami “xseveN” Laasanen on suomalainen 26-vuotias kilpapelaaja, joka kuuluu suomalaisen HAVUn kokoonpanoon. Hän on pelannut monissa eri CS:GO-joukkueissa kuten RCTIC eSports, LGR, iGame.com ja ENCE.

Laasanen on esportsearnings.comin mukaan tienannut huikeat 225 000 dollaria uransa aikana, joista valtaosa tuli vuonna 2019; noin 141 000 dollaria. Laasanen kuului ENCEn legendaariseen kokoonpanoon, joka sijoittui Katowice Major 2019 -turnauksessa toiseksi ja voitti BLAST Pro Series: Madrid 2019 -turnauksen.

Laasanen on pelannut samassa joukkueessa muun muassa Aleksi “allu” Jallin, Jere “sergej” Salon, Aleksi “Aleksib” Virolaisen, Jani “Aerial” Jussilan ja Otto “ottoNd” Sihvon kanssa. Hän on rooliltaan tukipelaaja.

Laasasen lempiase on AUG ja lempikartta Dust II.

Voita huipputuotteita 6000€ arvosta!

Pelaajatcom Joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-sivulla. Kaikkien Instagram-seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa huippulaitteita jopa 6000€ edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia myös Instagramissa.

» Osallistu arvontaan

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Instagramin joulukalenteri-julkaisuistamme sekä täältä.