SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
#21: Jani “Aerial” Jussila | CS-joulukalenteri
  • Sauli
    Rautiainen

#21: Jani “Aerial” Jussila | CS-joulukalenteri

julkaistu: 21.12.2020 12:00

Vuosi 2020 on ollut Pelaajatcomille menestyksekäs ja kiitos siitä kuuluu suomalaisille e-urheilun ystäville. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta ja teemme sen ennenäkemättömän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna Suomen kirkkaimmat Counter-Strike-tähdet. 1.-24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin satunnaisessa järjestyksessä tiiviin infopaketin jostain suomalaisesta CS-tähdestä Pelaajatcomin Instagramissa sekä verkkosivuillamme.

Kalenterissa esiintyvät pelaajat ovat menestyneet hittiräiskinnän parissa ja täten vahvistaneet Suomen CS-asemaa maailmalla.

 

#21 Luukku: Jani “Aerial” Jussila

Jani “Aerial” Jussila on 27-vuotias suomalainen CS:GO pelaaja, joka liittyy ensi vuoden alusta alkaen osaksi HAVUn CS-kokoonpanoa. Jussila on urallaan ollut osana ENCEn tuhkimotarinaa vuonna 2019, kun joukkue nousi maailmanlistalla parhaimmillaan kolmanneksi. Kultaisimmin muistetaan, kun joukkue tuli toiseksi Counter-Striken arvostetuimmassa turnauksessa Majorissa.

Aerial on edustanut CS-urallaan ENCEn lisäksi joukkueita kuten SuperJymy (nyk. SJ Gaming), Vitalis ja SkitLite Gaming. Pelaajauransa aikana hän on tienannut peräti 212 533 dollaria.

ENCEssä Aerialin roolina oli kärkihyökkääjä eli entry fragger. Hänen päätehtävänään oli toimia joukkueen hyökkäyksessä etulinjassa, kerätä täten tietoa ja nappailla vihollisjoukkueesta haltuunsa ensimmäinen kohtaamansa pelaaja.

Syksyllä 2020 Aerial ilmoitti jäävänsä määrittelemättömän pituiselle tauolle väsymyksen ja loppuun palamisen vuoksi. Viime viikolla HAVU julkisti suomalaistähden siirtyvän ENCEstä osaksi näiden uutta CS:GO-kokoonpanoa ensi vuoden alusta alkaen.

Aerial aloitti pelaamaan Counter-Strikeä vuonna 2002 vain yhdeksän vuoden ikäisenä. Hän harrastaa lenkkeilyä ja ulkoliikuntaa ja on kertonut perinteisen urheilun olevan tärkeää myös ammattipelaajalle.

Voita huipputuotteita 6000€ arvosta!

Pelaajatcom Joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-sivulla. Kaikkien Instagram-seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa huippulaitteita jopa 6000€ edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia myös Instagramissa.

» Osallistu arvontaan

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Instagramin joulukalenteri-julkaisuistamme sekä täältä.