SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
#20: Joonas ”doto” Forss | CS-joulukalenteri
  • Kaapo
    Martinmäki

#20: Joonas ”doto” Forss | CS-joulukalenteri

julkaistu: 20.12.2020 12:00

Vuosi 2020 on ollut Pelaajatcomille menestyksekäs ja kiitos siitä kuuluu suomalaisille e-urheilun ystäville. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta ja teemme sen ennenäkemättömän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna Suomen kirkkaimmat Counter-Strike-tähdet. 1.-24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin satunnaisessa järjestyksessä tiiviin infopaketin jostain suomalaisesta CS-tähdestä Pelaajatcomin Instagramissa sekä verkkosivuillamme.

Kalenterissa esiintyvät pelaajat ovat menestyneet hittiräiskinnän parissa ja täten vahvistaneet Suomen CS-asemaa maailmalla.

 

#20 Luukku: Joonas ”doto” Forss

Joonas “doto” Forss edustaa suomalaista ENCEä. 24-vuotias Forss siirtyi joukkueeseen marraskuussa 2020 HAVU Gamingistä.

Counter-Strike: Global Offensive uransa Forss aloitti Recursive eSportsin riveissä vuonna 2015. Muita hänen edustamiaan joukkueita ovat Conquer Gaming, NYYRIKKI ja KOVA. Forssin rooli on rifle-pelaaja.

Pelaajauransa aikana Forss on tienannut esportsearnings.comin mukaan 62 858 dollaria. Summa tekee Forssista Suomen 40. eniten palkintorahoja tienanneen e-urheilijan. Hänen suurin turnausvoittonsa tuli kesäkuussa 2020 HAVUn voittaessa Rainmaker Open tittelin ja 24 000 euroa. Forssin isoin turnausrahastus tuli huhtikuussa 2020 HAVUn sijoittuessa kolmanneksi Flashpointin ensimmäisellä kaudella, josta joukkue ansaitsi 100 000 dollaria.

Voita huipputuotteita 6000€ arvosta!

Pelaajatcom Joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-sivulla. Kaikkien Instagram-seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa huippulaitteita jopa 6000€ edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia myös Instagramissa.

» Osallistu arvontaan

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Instagramin joulukalenteri-julkaisuistamme sekä täältä.