SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
#19: Tomi “Lurppis” Kovanen | CS-joulukalenteri
  • Toimitus

#19: Tomi “Lurppis” Kovanen | CS-joulukalenteri

julkaistu: 19.12.2020 12:00

Vuosi 2020 on ollut Pelaajatcomille menestyksekäs ja kiitos siitä kuuluu suomalaisille e-urheilun ystäville. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta ja teemme sen ennenäkemättömän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna Suomen kirkkaimmat Counter-Strike-tähdet. 1.-24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin satunnaisessa järjestyksessä tiiviin infopaketin jostain suomalaisesta CS-tähdestä Pelaajatcomin Instagramissa sekä verkkosivuillamme.

Kalenterissa esiintyvät pelaajat ovat menestyneet hittiräiskinnän parissa ja täten vahvistaneet Suomen CS-asemaa maailmalla.

 

#19 Luukku: Tomi “Lurppis” Kovanen

Tomi “Lurppis” Kovanen on suomalainen 32-vuotias manageri, analyytikko, selostaja ja entinen kilpapelaaja. Hän kuuluu tällä hetkellä muun muassa ENCE:n organisaatioon ja toimii Immortalsin managerina. Hän on työskennellyt myös toisena päätoimittajana maailman johtavalle Counter-Strike-sivustolle HLTV.org:ille. Peliurallaan hän toimi pelinjohtajana lähes jokaisessa joukkueessa, jossa hän pelasi, ja hän oli eniten tienaavien CS 1.6 pelaajien listalla sijalla 45.

Kovanen on tienannut esportsearnings.comin mukaan urallaan melkein 60 000 dollaria, joista suurimman osan hän tienasi vuosien 2005-2011 välillä. Hän pelasi monessa eri organisaatiossa vuosien 2005 ja 2009 aikana, jonka jälkeen hän muutti Yhdysvaltoihin pelatakseen Evil Geniusesissa. Vuonna 2011 hän palasi takaisin Suomeen perustaakseen WinFaktin. Hän pelasi uransa viimeisen turnauksen vuonna 2013.

Kovanen on pelannut urallaan Aleksi “allu” Jallin, Timi “aslak” Verkkoperän ja Joona “natu” Leppäsen kanssa samoissa joukkueissa. Lurppis on Niko “naSu” Kovasen isoveli.

Voita huipputuotteita 6000€ arvosta!

Pelaajatcom Joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-sivulla. Kaikkien Instagram-seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa huippulaitteita jopa 6000€ edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia myös Instagramissa.

» Osallistu arvontaan

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Instagramin joulukalenteri-julkaisuistamme sekä täältä.