SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
#18: Taneli ”disturbed” Veikkola | CS-joulukalenteri
  • Niko
    Nikkilä

#18: Taneli ”disturbed” Veikkola | CS-joulukalenteri

julkaistu: 18.12.2020 12:00

Vuosi 2020 on ollut Pelaajatcomille menestyksekäs ja kiitos siitä kuuluu suomalaisille e-urheilun ystäville. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta ja teemme sen ennenäkemättömän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna Suomen kirkkaimmat Counter-Strike-tähdet. 1.-24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin satunnaisessa järjestyksessä tiiviin infopaketin jostain suomalaisesta CS-tähdestä Pelaajatcomin Instagramissa sekä verkkosivuillamme.

Kalenterissa esiintyvät pelaajat ovat menestyneet hittiräiskinnän parissa ja täten vahvistaneet Suomen CS-asemaa maailmalla.

 

#18 Luukku: Taneli ”disturbed” Veikkola

Taneli “diSTURBED” Veikkolalla on 27 vuoden iässä takanaan jo yli kymmenvuotinen Counter-Strike-ura. Hän aloitti kilpapelaamisensa vuonna 2010 alkuperäisen Counter-Striken parissa, CKRAS Gaming -joukkueessa. Veikkolan onnistui siirtyä myös CS:GOhon varsin sujuvasti: hänen aiempiin joukkueisiinsa kuuluvat mm. ENCE, 3DMAX, ENCORE ja HAVU.

Veikkolan ura muuttui kertaheitolla, kun hän liittyi vuonna 2017 uuden HAVU-organisaation riveihin muiden ENCOREn pelaajien kanssa. Jo saman vuoden kesäkuussa Veikkola kuitenkin vaihtoi pelaajan aseman HAVUn osaomistajan hallinnollisiin tehtäviin. Halu olla pelissä mukana ei mitä ilmeisimmin hiipunut, sillä Veikkola muutti titteliään vielä viime vuoden syyskuussa ja aloitti HAVUn valmentajana.

Pelaajauransa aikana Veikkola ansaitsi noin 14 300 dollaria palkintorahoja. Hän keräsi uransa aikana mitalisijoja etenkin kotimaisissa ja pohjoismaisissa turnauksissa. Hänen suurimpana saavutuksenaan voidaan pitää sitä, että hän oli yhdessä 3DMAXin kanssa ensimmäinen CS:GOn Major-turnauksessa pelannut joukkue (Katowice 2015).

Voita huipputuotteita 6000€ arvosta!

Pelaajatcom Joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-sivulla. Kaikkien Instagram-seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa huippulaitteita jopa 6000€ edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia myös Instagramissa.

» Osallistu arvontaan

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Instagramin joulukalenteri-julkaisuistamme sekä täältä.