SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
#17: Lasse “ZOREE” Uronen | CS-joulukalenteri
  • Niko
    Nikkilä

#17: Lasse “ZOREE” Uronen | CS-joulukalenteri

julkaistu: 17.12.2020 11:00

Vuosi 2020 on ollut Pelaajatcomille menestyksekäs ja kiitos siitä kuuluu suomalaisille e-urheilun ystäville. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta ja teemme sen ennenäkemättömän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna Suomen kirkkaimmat Counter-Strike-tähdet. 1.-24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin satunnaisessa järjestyksessä tiiviin infopaketin jostain suomalaisesta CS-tähdestä Pelaajatcomin Instagramissa sekä verkkosivuillamme.

Kalenterissa esiintyvät pelaajat ovat menestyneet hittiräiskinnän parissa ja täten vahvistaneet Suomen CS-asemaa maailmalla.

 

#17 Luukku: Lasse “ZOREE” Uronen

27-vuotias Lasse ”ZOREE” Uronen on vakiinnuttanut itsensä yhdeksi suomalaisen CS:GOn tunnetuimmista nimistä. Hän pelasi vuodesta 2015 asti useissa eri joukkueissa, mutta ura lähti kunnolla nousuun vasta vuoden 2016 lopulla, kun Uronen liittyi iGame.com-joukkueeseen ja eteni sieltä VITALIKSEN kautta SuperJymyyn. Täältä hänet skoutattiin suomalaiseen huippujoukkueeseen HAVUun, jossa Uronen on pysynyt siitä asti.

AWP-roolia pelaava Uronen on uransa aikana voittanut muun muassa Pohjoismaiden mestaruusturnauksen Nordic Championshipin vuonna 2018, CS:GOn ieSF-maailmanmestaruuden vuonna 2018, Telia Esports Series -liigan vuonna 2019 ja CS:GOn eSM-mestaruuden vuonna 2020. Tämän vuoden keväällä Uronen sijoittui HAVUn kanssa kansainvälisessä Flashpoint-miljoonaliigassa kolmanneksi.

Uronen on ansainnut uransa aikana noin 110 000 dollaria palkintorahoja ja on tällä mittarilla mitattuna Suomen 21. eniten ansainnut kilpapelaaja.

Voita huipputuotteita 6000€ arvosta!

Pelaajatcom Joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-sivulla. Kaikkien Instagram-seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa huippulaitteita jopa 6000€ edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia myös Instagramissa.

» Osallistu arvontaan

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Instagramin joulukalenteri-julkaisuistamme sekä täältä.