SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
#16: Miikka “suNny” Kemppi | CS-joulukalenteri
  • Sauli
    Rautiainen

#16: Miikka “suNny” Kemppi | CS-joulukalenteri

julkaistu: 16.12.2020 12:00

Vuosi 2020 on ollut Pelaajatcomille menestyksekäs ja kiitos siitä kuuluu suomalaisille e-urheilun ystäville. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta ja teemme sen ennenäkemättömän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna Suomen kirkkaimmat Counter-Strike-tähdet. 1.-24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin satunnaisessa järjestyksessä tiiviin infopaketin jostain suomalaisesta CS-tähdestä Pelaajatcomin Instagramissa sekä verkkosivuillamme.

Kalenterissa esiintyvät pelaajat ovat menestyneet hittiräiskinnän parissa ja täten vahvistaneet Suomen CS-asemaa maailmalla.

 

#16 Luukku: Miikka “suNny” Kemppi

Luukusta numero 16 ponnahtaa yksi menestyneimmistä suomalaisista e-urheilijoista Miikka “suNny” Kemppi. Hän on 26-vuotias CS:GO ammattilainen, joka pelaa tällä hetkellä ENCEssä. Aiempia joukkueita ovat olleet muun muassa kansainväliset mousesports ja Penta eSports.

Kemppi aloitti täysipäiväisen pelaajauransa vuonna 2016 kun ENCE eSports paljasti uuden CS:GO-kokoonpanonsa. Joukkue oli alusta asti suosittu ja pelaajat saivat ensimmäistä kertaa ikinä Suomessa kuukausipalkkaa pelaamisestaan.

Vuodenvaihteesta 2017 alkaen sunNy alkoi pelaamaan saksalaisen Penta eSportsin riveissä. Joukkue yllätti menestyksellään pitkin vuotta heidän voittaessa muun muassa 18 000 dollarin ESEA Global Challengen. Liito jatkui muissakin turnauksissa.

Vuoden 2017 loppupuoliskolla mousesports osti Kempin. Joukkueen jäsenenä Kemppi pääsi juhlimaan muun muassa ESL New York -turnausvoittoa sekä kahta StarSeries-voittoa joukkueen ollen korkeimmillaan maailmanlistan kolmas.

Kemppi siirtyi Mousesportista ENCEen 2019 elokuussa korvaten Aleksi “Aleksib” Virolaisen kohujen saattelemana.

SuNnyn pelipaikka ENCEssä on paraikaa pelinsisäinen johtaja. Hänen tehtävänään on kuuluttaa hyökkäykset, puolustukset ja taktiikat, sekä mukautua pelikentän vaihteleviin olosuhteisiin.

Esportsearning sivuston mukaan SuNny on peliurallaan tienannut noin 325 780 dollaria, tehden hänestä yhden Suomen menestyneimmistä ammattipelaajista.

Voita huipputuotteita 6000€ arvosta!

Pelaajatcom Joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-sivulla. Kaikkien Instagram-seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa huippulaitteita jopa 6000€ edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia myös Instagramissa.

» Osallistu arvontaan

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Instagramin joulukalenteri-julkaisuistamme sekä täältä.