SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
#15: Samuli “Twixie” Herrala | CS-joulukalenteri
  • Kaapo
    Martinmäki

#15: Samuli “Twixie” Herrala | CS-joulukalenteri

julkaistu: 15.12.2020 12:00

Vuosi 2020 on ollut Pelaajatcomille menestyksekäs ja kiitos siitä kuuluu suomalaisille e-urheilun ystäville. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta ja teemme sen ennenäkemättömän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna Suomen kirkkaimmat Counter-Strike-tähdet. 1.-24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin satunnaisessa järjestyksessä tiiviin infopaketin jostain suomalaisesta CS-tähdestä Pelaajatcomin Instagramissa sekä verkkosivuillamme.

Kalenterissa esiintyvät pelaajat ovat menestyneet hittiräiskinnän parissa ja täten vahvistaneet Suomen CS-asemaa maailmalla.

 

#15 Luukku: Samuli “Twixie” Herrala

Samuli “Twixie” Herrala on 18-vuotias suomalainen CS-ammattilainen. Herrala on edustanut KOVA Esportsia syyskuusta 2019 alkaen.

Uransa Herrala aloitti vuonna 2018 Conquer Gamingin riveistä. Tämän jälkeen hän on edustanut NYYRIKKIä, SuperJymyä ja HAVU Gamingia. HAVUsta Herrala siirtyi KOVAn riveihin vaihtokaupassa Joonas “doto” Forssin matkatessa toiseen suuntaan. Herralan rooli on rifle-pelaaja.

Liquipedian mukaan Herrala on tienannut urallaan palkintorahoja 36 387 dollaria. Suurin voitto tuli heinäkuussa 2020, kun Herralan edustama KOVA voitti Finnish Esports Leaguen 8. kauden mestaruuden. Palkintorahaa joukkue ansaitsi peräti 25 000 euroa.

Voita huipputuotteita 6000€ arvosta!

Pelaajatcom Joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-sivulla. Kaikkien Instagram-seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa huippulaitteita jopa 6000€ edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia myös Instagramissa.

» Osallistu arvontaan

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Instagramin joulukalenteri-julkaisuistamme sekä täältä.