SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
#14: Aleksi “allu” Jalli | CS-joulukalenteri
  • Niko
    Nikkilä

#14: Aleksi “allu” Jalli | CS-joulukalenteri

julkaistu: 14.12.2020 12:00

Vuosi 2020 on ollut Pelaajatcomille menestyksekäs ja kiitos siitä kuuluu suomalaisille e-urheilun ystäville. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta ja teemme sen ennenäkemättömän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna Suomen kirkkaimmat Counter-Strike-tähdet. 1.-24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin satunnaisessa järjestyksessä tiiviin infopaketin jostain suomalaisesta CS-tähdestä Pelaajatcomin Instagramissa sekä verkkosivuillamme.

Kalenterissa esiintyvät pelaajat ovat menestyneet hittiräiskinnän parissa Suomessa ja/tai maailmalla ja täten vahvistaneet Suomen CS-asemaa maailmalla.

 

#14 Luukku: Aleksi “allu” Jalli

28-vuotiasta Jallia voisi hyvin kutsua suomalaisen CS:GOn veteraanipelaajaksi. Hänen uransa alkoi jo alkuperäisen Counter-Striken aikaan, mutta vasta Global-Offensive nosti Jallin maailmankartalle. Tämän entisiin joukkueisiin kuuluu monia tunnettuja nimiä, kuten mousesports, 3DMAX, Ninjas in Pyjamas ja Optic Gaming.

Jalli oli pelannut ENCEn riveissä useaan otteeseen ennen kuin palasi näiden joukkoihin vuoden 2018 maaliskuussa. Siellä hän onkin tähän asti pysynyt, ja pitkä ura on taannut hänelle arvostetun aseman niin joukkueen kuin koko organisaationkin silmissä. Jalli esimerkiksi omistaa ENCEn yhtiöstä 6,5 prosenttia.

Uransa aikana Jalli on ansainnut noin 418 000 dollaria palkintorahoja, ja hän on tällä mittarilla kaikkein menestyksekkäin suomalainen CS:GO-pelaaja. Nykyään Jallin elämässä on toki myös paljon muuta kuin Counter-Strike: Hänestä tuli isä viime vuoden helmikuussa.

 

Voita huipputuotteita 6000€ arvosta!

Pelaajatcom Joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-sivulla. Kaikkien Instagram-seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa huippulaitteita jopa 6000€ edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia myös Instagramissa.

» Osallistu arvontaan

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Instagramin joulukalenteri-julkaisuistamme sekä täältä.