SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Joona “Serral” Sotala aikoo jatkaa uraansa vielä vuosia – Teki jatkosopimuksen ENCEn kanssa
  • Niko
    Nikkilä

Joona “Serral” Sotala aikoo jatkaa uraansa vielä vuosia – Teki jatkosopimuksen ENCEn kanssa

julkaistu: 01.02.2020 17:14

Yksi StarCraft 2:n tunnetuimmista pelaajista, entinen maailmanmestari Joona “Serral” Sotala, on julkistanut jatkosuunnitelmansa uraansa ajatellen. 21-vuotias Sotala julkaisi yhdessä organisaationsa ENCEn kanssa tiedotteen, jossa tämän kerrotaan jatkaneen sopimustaan vielä tämän vuoden ajan.

“Mun mielestä ENCE on toiminut hyvin. Oon aina alusta alkaen halunnut kannattaa suomalaista organisaatiota ja tietenkin se, että mä olen suomalaisessa organisaatiossa, niin se on helpompaa kaikille. Se on ehkä se yhteistö, tai sellainen yhteisöllisyys on tässä parempi, eikä oo sellaista palkkasotilastoimintaa kyseessä”, Sotala kommentoi päätöstään.

Sotala liittyi ENCEen lokakuussa 2016. Hän on sen jälkeen nauttinut suurta menestystä lajin parissa, rikkoen ennätyksiä ja ansaiten vuonna 2018 lajin maailmanmestaruuden historian ensimmäisenä ei-korealaisena pelaajana. Voittokulkunsa myötä Sotala sai myös kutsun viime vuoden itsenäisyyspäivän Linnan juhliin.

“Sitä on tietysti aina vaikee sanoa vähän että kauanko mä meinaan mun uraa jatkaa, mutta kyllä mä nyt nään todennäköisenä, että sen kolme vuotta ainakin menee, että se aika luonnolliselta ainakin tuntuis”, Sotala kommentoi tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Sotalan ensimmäinen turnaus alkavalla vuodella tulee olemaan tämän kuun IEM Katowice, jossa hänellä on mahdollisuus voittaa uransa ensimmäinen IEM-mestaruus.

Lähde: ENCE Kuvalähde: ENCE