SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Jokerit vahvisti hyökkäystään
  • Toimitus

Jokerit vahvisti hyökkäystään

julkaistu: 22.10.2018 03:28

30-vuotias hyökkääjä Max Wärn liittyy uutena pelaajana Jokerien KHL-joukkueeseen. Kolmena kautena KHL:ssäkin pelannut Wärn pelaa Jokereissa loppukauden kattavalla sopimuksella.

– Wärn on monipuolinen joukkuepelaaja, jolta löytyy KHL:ssä tarvittavaa fyysisyyttä ja kamppailuvoimaa. Hän tuntee liigan ja on osoittanut pystyvänsä pelaamaan sarjassa korkealla tasolla. Hän sopii myös luonteensa puolesta hyvin joukkueeseemme, toteaa Jokerien GM Jari Kurri.

Hartwall Arenalle viikonloppuna tuntumaa ottanut Wärn luisteli ensimmäistä kertaa Jokerien harjoituksissa sunnuntaina.

– Jokerit tarjosi sellaista pakettia, joka sopi minulle erittäin hyvin. Syksyn mittaan olen katsonut pelejä. Jätkät nauttivat pelaamisesta ja sellaisessa jengissä on tietysti aina kiva olla, Wärn valottaa.

– Totta kai on vähän erilaista tulla tähän aikaan vuodesta mukaan, kun ei ole pitkiä treenileirejä tai -pelejä alla, vaan tämä on totisinta totta samantien, tuumasi Wärn tuoreeltaan.

Wärn pelasi viime kaudella Ruotsin pääsarjassa SHL:ssä HV-71:n riveissä, missä takoi 49 ottelussa 10 maalia ja 18 pistettä. Pudotuspelien avauskierroksella pudonneessa HV-71 kertyi vielä kaksi playoffs-peliä tehoja 1+1=2.

Ennen HV-71:tä Wärn pelasi KHL:ssä kahden Sotshin- ja yhden Kunlun-kauden aikana yhteensä 135 ottelua ruplaliigassa tehoin 25+22=47.

Ennen ulkomaankomennuksia Wärniltä pelasi HIFK:ssa, HPK:ssa, Pelicansissa ja JYPissä yhteensä 298 liigaottelua tehoilla 46+56=102.

Plakkariin kertyi noilta ajoilta SM-kulta (HIFK), SM-hopea (Pelicans) ja SM-pronssi (JYP).

Wärn on pelannut myös 12 A-maaottelua Leijonissa.

(Jokerien verkkosivut)