SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Jokerit – Sotshi: Kiusaako Sotshi narreja kiertueensa päätepysäkillä?
  • Toimitus

Jokerit – Sotshi: Kiusaako Sotshi narreja kiertueensa päätepysäkillä?

julkaistu: 01.10.2018 14:07

Jokerit saa tänään kotiareenalleen vastaansa Läntisen konferenssin kutosen Sotshin, joka löytyy myös Tarasov divisioonan kolmannelta sijalta.

Joukkueet kohtasivat viimeksi viime kevään pudotuspeleissä, missä narrit voittivat illan vieraansa ensimmäisellä kierroksella otteluvoitoin 4-1 edeten silloin konferenssivälieriin TsSKAa vastaan. Molemmat runkosarjan kohtaamiset vei Sotshi puolestaan niukasti nimiinsä.

Sergei Zubovin piiskuroima Sotshi on kerännyt tusinasta pelistään 13 pinnaa ja se päättää tänään neljän pelin vieraskiertueensa tähän otteluun. Alla on peräkkäiset voitot Dinamo Riikasta ja Slovan Bratislavasta reissun startattua rankkarikisatappiolla TsSKAlle.

34-vuotias ikiliikkuja Konstantin Barulin kantaa yhä päävastuun Sotshin maalinsuulla ja on torjunut jo kahdeksassa matsissa tällä kaudella.

Sotshin uusista hankinnoista mielenkiintoisin nimi on SHL:ssä Växjön ratkaisupelaajana viime kaudella ollut ykkössentteri Robert Rosen. Kolme reppua ja kuusi pinnaa tusinassa pelissä on varsin kelvollinen työnäyte svedun avauskaudella KHL:ssä.

Pakiston tukipilarina jatkaa Jyrki Jokipakka, joka on jo tusinan pelin jälkeen summannut viime kauden maalimääränsä ja pelaa selvästi viimevuotista vahvempaa kauttaan.

Sotshin pakistoon liittyi täksi kaudeksi rapakon takaa Yohann Auvitu, joka luuti parina edellisenä kautena New Jerseyssä ja Edmontonissa, liigakokemusta patonkimaan pakilta löytyy JYPistä ja HIFK:sta.

Sotshin kauden viidestä voittomaalista neljä ovat senttereiden tekemiä. Kanukkisentteri Sean Collins on viimeistellyt niistä kaksi, Nikita Tochitsky ja Rosen yhden sekä pakeista Jokipakka yhden.

Narrien ajatukset saattavat olla jo ensi lauantain kärkipelissä SKA Pietaria vastaan. Hyvät peliesitykset  rauhoittavat, mutta tuovat toisaalta myös vaarallista hyvänolontunnetta, mihin Sotshi iskee armotta.