SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Jokerit – SKA Pietari: Kumman putki menee tänään poikki?
  • Toimitus

Jokerit – SKA Pietari: Kumman putki menee tänään poikki?

julkaistu: 06.01.2019 11:55

Jokerit jatkaa kolmen kotiottelujen sarjaansa toisella pelillä, kun vastaan tulee lännen toiseksi kovin jengi, SKA Pietari Hartwall Arenassa.

Lännen kolmonen Jokerit löi kotisarjan avauksessa Sibir Novosibirskin 4-1. Voitto oli narreille kolmas peräkkäin ja kuudes peli putkeen, mistä isännät ovat saalistaneet vähintään yhden pisteen.

Jokereilla on myös kotonaan neljän ottelun pisteputki päällä. Sen pelaajista Kristian Vesalainen (0+5) on puolestaan tehnyt pisteen viidessä ottekussa peräkkäin.

SKA:lle ottelu on jo viides peräkkäinen vierasottelu ja se on voittanut kaikki neljä edellistä vastustajaansa (Dinamo Minsk 2-0, Admiral 3-2 ja, Amur 2-0 ja Kunlun 5-3). Pietarilaisten reissu jatkuu vielä Jekaterinburgiin ja sieltä Yaroslavliin, kunnes se palaa kotiinsa kuuden kotipelin ajaksi.

SKA ja Jokerit jatkavat Bobrov divisioonan kärkikaksikkona kuuden pinnan hajuraolla toisistaan. Ottelun narreja vähemmän pelannut SKA on maalannut kauden kuluessa yhtä monta nyyttiä (144) kuin illan isäntänsäkin. Päästetyissä maalimäärissä näiden joukkueiden ero on suorastaan huikea: SKA (60) ja Jokerit (104).

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti. Syyskuussa SKA kaatoi Jokerit Jääpalatsissa 4-3 jatkoilla, lokakuussa SKA kävi ryöstämässä Hartwall Arenasta 6-2 voiton.