SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Jokerit – Sibir: Päättääkö narrit kotiturneensa voitollisesti?
  • Toimitus

Jokerit – Sibir: Päättääkö narrit kotiturneensa voitollisesti?

julkaistu: 29.11.2019 03:49

KHL:ssä Läntisen konferenssin Jokerit kohtaa neljännessä ja viimeisessä kotisarjansa ottelussaan Itäisen konferenssin Sibirin, jolle ottelu on kolmen pelin vieraskiertueen toinen ottelu.

Jokerit kaatoi edellisessä pelissään Amurin 4-1 ja on voittanut kolme neljästä ja viisi kahdeksasta pelistä. Narrit on napannut vähintään pisteen seitsemän kertaa kahdeksassa ottelussa.

Petri Kontiola on napannut seitsemän pistettä (1+6) neljässä peräkkäisessä ottelussa. Narrikapteeni Peter Reginin pisteputki (1+2) on puolestaan kolmen ottelun mittainen.

Petri Kontiola tekee vähintään yhden pisteen (sis. jatkoajan) @2.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Idässä yhdeksänneksi pudonnut Sibir Novosibirsk pelasi vahvan alkukauden ja ennätti voittamaan 14/19:stä ensimmäisestä ottelustaan, kunnes koitti marraskuu ja homma alkoi tökkiä. Marraskuussa Sibir on hävinnyt kaikki kahdeksan pelaamaansa otteluaan.

Keskiviikkona Sibir taisteli idän kärkijengin vieraana Bars Kazania vastaan joutuen nöyrtymään vasta 1-2 rankkareilla. Kyseessä oli neljäs kerta peräkkäin, kun Sibir jää yhteen ainoaan maaliin. Marraskuun kahdeksassa pelissään Sibir on tehnyt viidesti yhden, kahdesti kaksi ja jäänyt kerran ilman maaleja.

Nikolai Zavarukhinin luotsaamassa Sibirissä pelaa peräti viisi sinivalkoista pelaajaa, jotka ovat olleet vahvassa roolissa joukkueessaan.

Harri Säteri (21. 92.72/1.93) on joukkueensa luottoveskari , mikä ei ole jäänyt liioin Leijonien luotsilta Jukka Jaloselta huomaamatta – Säteri torjui kahdessa ottelussa marraskuun Karjala-turnauksessa.

Jyrki Jokipakka (29. 1+14=15) raataa taas hurjia minuutteja Sibirin alakerrassa ottelusta toiseen.

Neftehimikistä tulleet Mikael Ruohomaa (30. 6+9=15) ja Juuso Puustinen (27. 8+6=14) sekä Sibirin kapteeni Jukka Peltola (30. 6+8=14) ovat joukkueensa hyökkäyskaluston helmiä. Peltolalta saattaa jäädä tosin narri-peli väliin hyökkääjän jätettyä leikin kesken Kazanissa keskiviikkona loukkaannuttuaaan lämäriä blokatessaan.

Joukkueet eivät ole kohdanneet vielä tällä kaudella, mutta ottavat toistamiseen yhteen jo Itsenäisyyspäivänä Novosibirskissä.

Mitään maalijuhlia tuskin nähdään Hartwall Arenassa tälläkään kertaa. Jokerit hinkaa pakolliset kahdesta kolmeen uunia, Sibirin tahkotessa perinteisellä marraskuisella yhden nyytin keskiarvolla.