SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Jokerit päätti vuoden voittoon Slovan Bratislavasta
  • Toimitus

Jokerit päätti vuoden voittoon Slovan Bratislavasta

julkaistu: 30.12.2018 20:29

Jokerit kohtasi vuoden viimeisessä pelissään Slovakian pääkaupungissa läntisen konferenssin häntäpään ja Tarasov divisioonan jumbojoukkueen, Slovan Bratislavan, joka ei rehellisyyden nimissä mitään pelillisiä hienouksia tarjonnut ja Jokerit voitti 3-1 (1-0,1-0,1-1).

Sotshi-pelistä poiketen Jokerien nelosesta oli poppariosastolle siirtyneet Henri Ikonen ja Mika Niemi, joiden paikalle Slovania vastaan Lauri Marjamäki oli nostanut Tomi Mäen ja Antti Pihlströmin.

Sotshissa 94 päivän toipilasjakson jälkeen paluun askiin tehnyt narrisentteri Peter Regin sai Bratislavassa tällin päähänsä avauserässä taklaustilanteessa ja jäi tuon jälkeen sivuun. Tilanteesta ei tuomittu edes jäähyä.

Slovanin taklaukset kohdistuivat muutaman kerran narripelaajien päihin ja lähempää tuttavuutta niistä Reginin ohella ottivat ainakin Alex Grant ja Brian O’Neill.

Jesse Joensuu ohjasi Grantin siniviivavedon Slovan-veskarin Marek Ciliakin nokan alta verkkoon. John Norman sai maaliin toisen syöttöpisteen. Avauserää oli tuolloin pelaamatta enää pari minuuttia ja narrien ylivoima päättyä juuri sekuntia aiemmin.

Toisessa erässä Jokerit teki sitten rehellisen ylivoimamaalin, kun kauden 14.nnen osumansa tehnyt Sakari Manninen iski Geoff Plattin aloitusvoiton jälkeen Sami Lepistön syötöstä irtopalan verkkoon vain 11 sekuntia Chad Raun huitomisjäähyn jälkeen.

Joensuu tarjosi ylivoimassa alimpana miehenä kiekon menetettyään Slovanille alivoimasaumaa, mutta 2vs1 hyökkäyksestä Patrik Lamperia ei kiinnostanut maalaaminen.

Päätöserässä Jokerit tyytyi jäädyttämään pelin ja pelaamaan fiksusti siinä mainiosti onnistuen. Slovanin hakiessa kavennusta Jokerien Nicklas Jensen iski 3-0 isäntien tyhjään nuottaan Mannisen syötöstä.

Janis Kalninsin nolla särkyi vain kolme sekuntia ennen päätössummerin soimista, kun Kyle Chipchura kaventaa riparista loppunumeroiksi 1-3.

Jokerien kausi jatkuu uuden vuoden jälkeen kolmella kotiottelulla. Ensimmäisen kerran narrit ovat tulessa Sibir Novosibirskia vastaan Hartwall Arenassa ensi torstaina.