SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Jokerit – Dinamo Minsk: Kohta sataa – maaleja!
  • Toimitus

Jokerit – Dinamo Minsk: Kohta sataa – maaleja!

julkaistu: 08.10.2018 15:32

Kaksi edellistä peliään 3-4 jatkoilla Spartak Moskovalle ja Sotshille vieraskiertueellaan hävinnyt Dinamo Minsk kohtaa tänään Jokerit toistamiseen.

Tasan neljä viikkoa sitten narrit haki Valko-Venäjältä 4-1 voiton Geoff Plattin, Alex Grantin, Jesse Joensuun ja Marko Anttilan maaleilla.

Narripelaajien kupoli ei kestänyt SKA Pietarin nöyryyttäessä Jokereita peräti 6-2 Hartwall Arenalla lauantaina. Ottelusta ei jäänyt mitään jälkipolville kerrottavaksi.

Uutta matoa laitetaan tänään koukkuun. Narrien nyrkkisankari Oliver Lauridsen tiirailee tänään peliä popcorni-osastolta käsin miettien, menikö viime peli hyvin omasta mielestä? Jos kaali ei kestä psyykkausta juutti saa jatkossakin Rolle-sedän puolesta tyytyä pureskelemaan poppareita.

Lauridsenin paikan kolmospakkiparissa Jesper Jensenin rinnalla ottaa tänään SKA:ta vastaan huilannut Viktor Lööv.

Jokerien hyökkääjistä Pekka Jormakka liittyy Lauridsenin seuraksi. Plattin johtaman kakkosvitjan vasempaan laitaan nousee kolmosesta Henri Ikonen, jonka paikan ottaa ikäpresidentti Tomi Mäki, joka on pelannut viimeksi vuonna yksi ja kaksi.

SKAta vastaan Ryan Zapolskin neljän kaapin jälkeen korvannut Janis Kalnins tekee tänään perhosia isäntien maalinsuulla.

Minskiläiset metkut ovat vanhat tutut. Andrei ja Sergei Kostitsin on näetty ja koettu. Teemu Pulkkinen taas ei ole aikoihin piirtänyt piruetteja vanhan joukkueensa kotihallissa. Tänään voi Pulkkisella mennä roska silmään ystävien ja sukulaisten silmien alla pelatessa.

Kolme edellistä peliään hävinneen Minskin ykkösen oikeassa laidassa viihtyvä Pulkkinen on jäänyt maaleitta kahdessa edellisessä pelissään, vaikka kuudella maalillaan ja 12 pinnallaan joukkueensa ykköstehomies onkin.

Minskin ykkösnyrkissä Quinton Howdenin (2+5) ja Denis Kazionovin otteet (3+2) ovat olleet vaisuja, vaikka viime peleissä molemmille on tullutkin onnistumisia.

Annetaan Pulkkiselle tilaisuus omana koirana haukata. Dinamo ei silti vie pinnoja tänään Hartwallilta mennessään

Jokerit voittaa ja Teemu Pulkkinen maalaa @8.00 (anytime Wincast)

» pelaa kohdetta leovegasilla

Isäntien kertoimet ovat taas osastoa nobody cares ja Rolle-setä ottaa ohjat käsiinsä maalimäärissä ja ratsastaa kassan kautta kohti auringonlaskua!