SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jimi “Jimpphat” Salo liittyi maailman parhaaseen CS:GO-akatemiajoukkueeseen
  • Juuso
    Syngelmä

Jimi “Jimpphat” Salo liittyi maailman parhaaseen CS:GO-akatemiajoukkueeseen

julkaistu: 19.05.2022 21:01

Jimi “Jimpphat” Salo on liittynyt maailman parhaaseen akatemiajoukkueeseen, MOUZ NXT:hen. MOUZ NXT on voittanut kaikki kolme WePlay Akatemialiigan kautta. Joukkue lähtii mestarisuosikkina myös neljännelle akatemiakaudelle.

15-vuotias Salo on MOUZin nuorin pelaaja koskaan. Jimpphat tulee pelaamaan joukkueessa kakkosentryn roolia. Joukkue on harjoitellut Jimpphatin kanssa jo jonkin aikaa. Harjoitukset ovat menneet joukkueen valmentajan, Tobias “TOBIZ” Theon mukaan hyvin.

“Jimi on loistava lisäys joukkueelle. Hänessä on valtava määrä potentiaalia. Hän suorittaa hyvin serverillä ja sopii serverin ulkopuolella loistavasti joukkueeseen hauskalla huumorillaan”, TOBIZ kehuu Jimpphatia.

Jimpphatin joukkuetoveri, Dorian “xertioN” Berman, yhtyy valmentajansa kehuihin.

“Hän on todella lahjakas ja jo nyt todella hyvä pelaaja. Hän on puhdas sielu, joka hymyilee jatkuvasti ja on aina ystävällinen toiselle. Olen kiitollinen, että hän on joukkueessamme. Odotan innolla tulevia otteluita ja turnauksia hänen kanssaan”, xertioN hehkuttaa Jimpphatia.

Jimpphat kommentoi siirtymistään joukkueeseen seuraavasti: “Olen tyytyväinen saadessani tilaisuuden pelata maailman parhaassa akatemiajoukkueessa. Tiedän, että saavutamme suuria asioita tulevaisuudessa, koska tämän joukkueen pelaajat ovat niin taitavia.”

Jimpphat ja MOUZ NXT pelaavat REPUBLEAGUE 3. kauden karsintaturnauksessa, josta joukkueen tavoitteena on päästä jatkoon. Karsintaturnaus alkaa maanantaina ja päättyy 6.6. Turnauksen kahdeksan parasta joukkuetta pääsevät REPUBLEAGUE 3. kaudelle.

Lähde: MOUZ | Kuva: MOUZ