SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jimi “Jimpphat” Salo kärsi finaalitappion IEM Chengdussa
  • Juuso
    Syngelmä

Jimi “Jimpphat” Salo kärsi finaalitappion IEM Chengdussa

julkaistu: 14.04.2024 16:05

FaZe Clan on voittanut IEM Chengdun CS2-huipputurnauksen voittamalla Jimi “Jimpphat” Salon edustaman MOUZ:in finaalissa karttavoitoin 2–0.

Voitostaan FaZe Clan nappasi 100 000 dollaria sekä paikan kesän IEM Kölnin huipputurnaukseen. MOUZ sai hopeasta 42 000 dollaria.

MOUZ valitsi finaalin avauskartaksi Overpassin, joka päättyi FaZen hyväksi 13–10. Toinen kartta, Nuke, oli MOUZ:ille vaikea. Puolustuksessa aloittanut MOUZ ei onnistunut pysäyttämään vahvaa FaZea, kun toinen kartta päättyi FaZelle kierrosvoitoin 13–6.

Turnauksen parhaana pelaajana palkittiin FaZen Helvijs “broky” Saukants. FaZe on perännyt kahdeksan huipputurnauksen finaalia peräkkäin, joista yksi online-turnaus. Edellisen kerran FaZe juhli mestaruutta kuitenkin Sydneyssa elokuussa 2023, joten tauko mestaruuksien välillä oli noin puoli vuotta.

MOUZ ja FaZe ovat kohdanneet huipputason LAN-turnauksilla neljästi CS2:n aikana. Joka kerta FaZe on ollut parempi. Tappion jälkeen MOUZ:in Dorian “xertioN” Bermanilta kysyttiin, miksi FaZe on joukkueelle niin kova pala.

– He pelaavat todella hyvin ja lisäksi sellaisella tavalla, jota meidän on vaikea käsitellä. Meidän täytyy löytää keino löytää enemmän tilaa heitä vastaan, Berman kommentoi.

Lähteet: HLTV, ESL | Kuva: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group

Juttua päivitetty lisäämällä Dorian “xertioN” Bermanin kommentit tappion jälkeen kello 17.25.