SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Jetsille kauden avaustappio kotona
  • Toimitus

Jetsille kauden avaustappio kotona

julkaistu: 25.10.2018 05:41

Winnipeg Jetsin ja Toronto Maple Leafsin kohdatessa MTS Bell Placessa varastivat pääosan kesän 2016 Draftin ykkös- ja kakkosvaraukset Leafsin Auston Matthews ja Jetsin Patrik Laine.

Rapakon takana jopa valtakunnallinen NBC televisiokanava teki historiaa ja näytti suorana kahden kanadalaisjoukkueen ottelun ensimmäistä kertaa. Sen verran mainosarvoa Matthews ja Laine yhdessä herättävät.

Ottelusta tuli kuitenkin pannukakku tähtikaksikon osalta, sillä molemmat jäivät pisteittä. Matthewsille kuivien pelien kausi kasvoi nyt kolmen pelin mittaiseksi.

Laine pelasi pirteämmin ja kilautti kertaalleen mm. pystypuuta, kun Mark Scheifele ja Blake Wheeler pelasivat nuorukaiselle paikan, mistä ei tavallisesti erehdytä.

Sinivalkoinen maali kuitenkin tänään MTS Bell Placessa nähtiin, kun Kasperi Kapanen ei erehtynyt maskin takaa suunnatulla vedolla. Kapaselle maali oli kauden viides.

Minnesotasta treidattu Tyler Ennis oli unohdettu Jetsin maalin eteen toisen erän alussa ja mies pääsi maalaamaan uransa 499.nnessä NHL-pelissään avausmaalinsa Leafs-paidassa.

Ensin ottelussa kolme tähteä pokannut Nazem Kadri lisäsi Toronton johdoksi 3-0 toisessa erässä.

Paul Maurice sorkki kentällisiään uuteen kuosiin päätöserässä ja kantoi välittömästi hedelmää.

Hetkeä myöhemmin Jets pääsi ylivoimalle ja Scheifele pääsi sivaltamaan B-pisteen kaarelta maskin takaa Jetsin toisen nyytin. Osuma oli Scheifelen viides tällä kaudella. Wheeler sai syöttöpinnan molempiin Jetsin maaleihin.

Päätöserässä osui vielä Leafsilta John Tavares kauden seitsemännellään.