SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
us army esports logo
  • Atte
    Leppänen

Jenkkiarmeijalle oma esports-joukkue

julkaistu: 19.11.2018 17:10

Yhdysvaltain armeija on perustamassa itselleen esports-joukkuetta rekrytoidakseen armeijaan lupaavia pelaajia. Ylikersantti Ryan Meaux informoi asian tiimoilta Redditissä:

Esports-joukkueen jäsenet pääsevät beta-testaamaan armeijan applikaatioita ja harjoitusohjelmistoja, jotka edustavat armeijan edistyneintä teknologiaa. Sotilaat ovat esittäneet vakaata tahtoa edustaa armeijaa kilpapelaamalla. He ovat näyttäneet armeijan johdolle, miten nuoriin voi saada yhteyden ja miten heille voisi näyttää odottamattoman puolen sotilaista. Tämä aloite lisää näkyvyyttämme ja samaistuttavuuttamme nuorten keskuudessa. Esports and Functional Fitness -joukkueiden edustajat eivät tee rekrytöintityötä. Heidän työnsä ansiosta nuoret voivat nähdä sotilaat erilaisessa valossa ja ymmärtävät, miten monimuotoisia tehtäviä armeijassa on. Kilpapelaaminen tulee olemaan yksi esports-joukkueen tehtävistä. Joukkueen kilpailijat pääsevät matkustamaan ja osallistumaan erilaisiin tapahtumiin. Joukkueen pelaajat saavat myös yhtäläistä palkkaa ja kaikki samat edut, kuin vastaavan arvon sotilaat muissa tehtävissä. Armeija myös kustantaa kaikki kulut, mitä kilpailuihin ja oheistoimintaan liittyy.

Kukaan ei vielä varmuudella tiedä, mitä pelejä tarkalleen ottaen Yhdysvaltain armeijan esports-joukkue tulisi pelaamaan, mutta Meaux:n kommentin mukaan esimerkiksi Fortnite voisi olla yksi vaihtoehto.

Armeijan esports-joukkueelle on jo perustettu omat InstagramFacebookTwitch– ja Twitter-tilinsä.

Kuva: US Army Esports