SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jättiyllätys! CS-tähti ElectroNic vaihtaa joukkuetta
  • Perttu
    Leinonen

Jättiyllätys! CS-tähti ElectroNic vaihtaa joukkuetta

julkaistu: 15.04.2024 11:07

Kööpenhaminan CS2:n major-turnauksessa pudotuspelien ulkopuolelle niukasti jäänyt Virtus.pro tiedotti tänään tehneensä muutoksia kokoonpanoonsa. Virtus.pro ilmoitti hankkineensa Cloud9:sta kertaalleen major-mestaruuden voittaneen Denis “electroNic” Sharipovin riveihinsä.

25-vuotias ElectroNic korvaa Virtus.pro:n kokoonpanossa Nikolay “mir” Bityukovin, joka on siirretty penkille.

ElectroNic kommentoi siirtoaan Virtus.pro:n tiedotteessa:

“Virtus.pro on huippujoukkue. Joukkueen ydin voitti jo kertaalleen majorit ja kaikki heidän pelaajansa ovat parhaimmillaan juuri nyt, ja valmiita voittoihin.”

“Olen lisäksi innoissani päästessäni pelaamaan Jamen kanssa, sillä hän on yksi pelin ainutlaatuisimmista IGL-pelaajista. En malta odottaa, että pääsen sopeutumaan uuteen joukkueeseeni ja alkamaan tehdä sitä, mitä tulin tänne hakemaan eli voittamaan pokaaleja.”

Cloud9:n luopuminen ElectroNicista tarkoittaa todennäköisesti sitä, että joukkue on vihdoin ja viimein hankkimassa itselleen täysveristä AWP-pelaajaa. Cloud9 yritti pelata CS2:sta ilman AWP-pelaajaa, mutta erityisesti huippujoukkueita vastaan tämä taktiikka ontui pahasti.

AWP-pelaajista vapailla markkinoilla ei ole tällä hetkellä tunkua, mutta amerikkalaisorganisaatiolta löytyy maksukykyä, joten uusi AWP-pelaaja lienee jo kiikarissa.

Virtus.pro:n kokoonpano:

  • Dzhami “⁠Jame⁠” Ali
  • Evgenii “⁠FL1T⁠” Lebedev
  • David “⁠n0rb3r7⁠” Danielyan
  • Petr “⁠fame⁠” Bolyshev
  • Denis “⁠electroNic⁠” Sharipov
  • Dastan “⁠dastan⁠” Akbayev valmentaja

Kuva: Stephanie Lindgren PGL Lähde: HLTV