SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Jättipalkkaa ahnehtiva ruotsalainen tehohyökkääjä jää pois Toronton harjoitusleiriltä
  • Toimitus

Jättipalkkaa ahnehtiva ruotsalainen tehohyökkääjä jää pois Toronton harjoitusleiriltä

julkaistu: 15.09.2018 00:14

William Nylander ei lähde Toronto Maple Leafsin perjantaina käynnistyvälle harjoitusleirille, minne osallistuu 40 pelaajaa. Syy on varsin yksinkertainen: ruotsalaislaiturin tulokassopimus umpeutui kesällä eikä uutta pahvia saatu neuvoteltua ajoissa valmiiksi.

Nylander ei ole suinkaan ainoa Toronton nuorista supertähdistä, joiden sopimuksen jatkaminen tulee lähitulevaisuudessa ajankohtaiseksi. Maple Leafsin toimitusjohtajan Kyle Dubasin on hierottava viimeistään ensi kesään mennessä uudet sopparit myös Auston Matthewsin ja Mitchell Marnerin kanssa, mikäli haluaa pitää tähtensä vaahteralehtipaidoissa.

Asioista hyvin perillä oleva Toronto Sun tietää, että Nylander yrittäisi rohmuta pitkää ja massiiviset kahdeksan miljoonan dollarin vuositulot takaavaa sopimusta, mihin Toronto ei olisi suostumassa.

Lehti tietää kertoa myös, että Toronton haarukassa olisi tarjota Nylanderille Bostonin David Pastrnakin hiljattain solmiman pahvin suuruista, kuuden vuoden ja 6,6 miljoonan vuosiansiot takaavaa sopimusta.

22-vuotias Nylander on pelannut kolmena kautena Torontossa pudotuspelit mukaanlukien 198 ottelua, joissa on ampunut 51 maalia keräten yhteensä 144 pistettä. Viime kaudella ruotsalainen osui 22 kertaa saalistaen yhteensä 66 pistettä 89 ottelussa.

(Lähde: NHL.comin verkkosivut 12.9.18)