×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Järkeä vai ei? CS:GO-kokoonpano eteni majoreiden 16:n parhaan joukkoon voittamalla kolme joukkuetta TOP30:n ulkopuolelta
  • Juuso
    Syngelmä

julkaistu: 08.04.2023 14:00

Fnatic on edennyt suoraan Pariisin major-turnauksen Legends-vaiheeseen voittamalla Euroopan A-karsintalohkon Swiss-vaiheessa ensin Viperion toisella jatkoajalla 22–20, 1WIN:in 16–12 ja B8:n kolmen kartan jälkeen 2–1.

Fnatic on maailmanrankingeissa sijalla 12, kun yksikään kokoonpanon karsintavastuksista ei mahdu 30:n parhaan joukkueen listalle. 1WIN on sijalla 37, B8 sijalla 42 ja Viperio sijalla 80.

Helpot ottelut fnaticille mahdollistivat turnauksessa sukeltaneet Virtus.pro ja MOUZ. Puolustava major-mestari Virtus.pro [entinen Outsiders] voitti avausottelunsa rutiinilla portugalilaista SAW:ia vastaan, mutta kärsi sitten yllättäen tappiot kahta altavastaajajoukkuetta vastaan. Ensin pidemmän korren vei niukasti B8 ja sen jälkeen vielä Into the Breach.

Edellisen major-turnauksen semifinalisti MOUZ hävisi puolestaan avausottelusna B8:ä vastaan, voitti toisella kierroksella SAW:in, mutta hävisi sitten Falconsille.

Virtus.pro ja MOUZ kohtaavat tänään kuolemanpelissä, joka pelataan “paras kolmesta” -periaatteella. Ottelu alkaa kello 15.45. Pelaajatcom näyttää major-karsinnat suorana Twitchissä.

Fnatic jäi maalis-huhtikuun vaihteessa pelatuissa IEM Dallasin suljetuissa karsinnoissa neljänneksi, hävisi puolalaiselle 9INE:lle BLAST Premier Spring Showdown 2023 -turnauksen avauskierroksella ja hävisi ESL Proliigan 17. kauden ensimmäisellä pudotuspelikierroksella brasilialaiselle FURIA:lle suoraan 2–0.

Lähde: HLTV | Kuva: fnatic