SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jani “Aerial” Jussila avasi tulevaisuuden suunnitelmiaan – Counter-Strike-majorit jäivät haaveeksi
  • Perttu
    Leinonen

Jani “Aerial” Jussila avasi tulevaisuuden suunnitelmiaan – Counter-Strike-majorit jäivät haaveeksi

julkaistu: 22.01.2024 11:03

Suomalainen CS2-joukkue JANO ylsi komeasti PGL Major Copenhagen -turnauksen suljettuihin karsintoihin avoimista karsinnoista. Suljetuissa karsinnoissa tie nousi kuitenkin nopeasti pystyyn, kun JANO hävisi kolmesti putkeen, ensin 3DMAX:lle, sitten OG:lle ja viimeiseksi Permittalle.

JANO osoitti kuitenkin potentiaaliaan ja oli ainoa suomalaisjoukkue, joka selvitti avoimet karsinnat.

JANOn kanssa karsinnoissa pelasi suomalaisen Counter-Striken yksi legendaarisimmista nimistä Jani “Aerial” Jussila. Kokenut 30-vuotias Jussila oli osana ENCEn historiallista kokoonpanoa, joka ylsi Katowicen major-turnauksessa vuonna 2019 aina finaaliin asti.

Aerial tiedotti viime vuoden toukokuussa pitävänsä taukoa kilpapelaamisesta, mutta riensi nyt tauoltaan auttamaan JANOa major-karsintojen ajaksi, kun Jere “Jerppa” Määttä ilmoitti jättävänsä kilpailulliset pelit tauolle ainakin hetkeksi.

Nyt Jussila avasi hieman tulevaisuuden näkymiään X:ssä jaetussa viestissään.

Lyhyestä ja ytimekkäästi viestistä käy ilmi, että Jussila ei ole vielä valmis palaamaan kunnolla pelikentille vaikka nauttikin ajastaan JANOn kanssa. Tulevaisuus näyttää nähdäänkö kokenutta pelimiestä vielä kilpailullisissa otteluissa.

JANO:lla on puolestaan edessä viidennen pelaajan kartoittaminen.

Kuva: JANO