SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Jamppi vs. BONECOLD – kumpi etenee Valorantin MM-finaaliin?
  • Toimitus

Jamppi vs. BONECOLD – kumpi etenee Valorantin MM-finaaliin?

julkaistu: 11.12.2021 12:30

Berliinissä paraikaa käynnissä olevat Valorantin MM-kisat ovat edenneet semifinaali-vaiheeseen. Kisojen kolmesta suomalaisesta kaksi on jäljellä, joista toinen – mutta vain toinen – etenee varmasti finaaliin.

Tänään lauantaina pelataan ensimmäinen välierä, jossa kohtaavat Elias “Jamppi” Olkkosen edustama Liquid ja Santeri “BONECOLD” Sassin edustama Acend. Molemmat pelaajat ovat joukkueensa pelinsisäisiä johtajia, eli he vastaavat pelinaikaisista taktiikoista ja päätöksistä.

Voittaja menee kamppailemaan finaaliin 350 000 dollarista. Häviäjä lähtee kotiin 90 000 dollarin lohduttaessa paluumatkaa.

Ottelusta kahden superjoukkueen välillä odotetaan äärimmäisen tasaista. Aiemmin Upcomer-uutissivuston haastattelussa BONECOLD kertoi, että aikoo joukkueensa kanssa edetä finaaliin “häviämättä karttaakaan”. Toistaiseksi tavoite on toteutunut.

Toisessa välierässä mittaa toisistaan ottavat venäläinen Gambit Esports ja yllätysnimi KRÜ Esports, joka pudotti puolivälierissä yhden ennakkosuosikeista, Nikita “derke” Sirmitevin edustaman Fnaticin.

Huolimatta Fnaticin tippumisesta, ovat Valorantin ensimmäiset MM-kisat olleet suomalaisittain valtava menestystarina. Tänä viikonloppuna ratkeaa päättyykö kertomus mestaruuteen.

Kansikuva: Liquid, Acend, Riot

Tuoreimmat uutiset: