SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jampista tehtiin dokkari — koskettava hetki Petri-isän kanssa
  • Juuso
    Syngelmä

Jampista tehtiin dokkari — koskettava hetki Petri-isän kanssa

julkaistu: 14.06.2022 18:35

Liquidin Valorant-joukkueen suomalaispelaajasta, Elias “Jamppi” Olkkosesta, on tehty 13 minuutin dokumenttivideo Team Liquidin Valorant -Youtube-kanavalle. Liquid ilmoitti asiasta Twitterissä.

“Tie huipulle on harvoin helppo mutta Jampilla on ollut tavallista enemmän vastoinkäymisiä. CSGO-superlupaus, jonka ura vietiin häneltä. Hän nousi huipulle Valorantissa.”

Dokumentissa puhutaan Jampin CS:GO-uran alkamisesta. Asiasta kertoo Jampin lisäksi muun muassa hänen isänsä, Petri Olkkonen. Jamppi solmi ensimmäisen ammattilaissopimuksensa yksin.

Puheeksi nousee myös paljon puhuttaneet CS:GO-bannit.

“Kun ihminen on 13- tai 14-vuotias, hän tekee virheitä. Ei silloin mieti, että saatan olla ammattipelaaja viiden vuoden päästä”, Jamppi kommentoi pelikieltoaan, joka on sittemmin purettu.

Dokumentissa nähdään myös koskettava hetki, kun Jamppi kiittää isäänsä iltanuotion äärellä saamastaan tuesta erityisesti oikeustaisteluihin johtaneen pelikiellon kanssa.

Loppupuoliskolla keskitytään Jampin Valorant-uraan ja siihen milloin nuorukainen palaa CS:GO:n pariin.

“Kun palaan CS:GO:hon, minulla on varmasti polte ja tietynlainen hyvä viha menestyä myös siinä pelissä”, Jamppi kommentoi.

Voit katsoa dokumenttivideon kokonaisuudessaan alta.

Lähde ja kuva: Team Liquid Valorant