SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Jampin valmentaja jättää joukkueen – “Eri visio ja suunta”
  • Saara
    R

Jampin valmentaja jättää joukkueen – “Eri visio ja suunta”

julkaistu: 19.05.2022 15:31

Connor “Sliggy” Blomfield ilmoitti Islannin-reissun päätteeksi jättävänsä pestinsä Team Liquidin Valorant-tiimin valmentajana. “Joukkueen sisäiset eroavaisuudet visiossa ja suunnassa” johtivat eropäätökseen. Joukkueen johtaja on suomalainen Elias “Jamppi” Olkkonen.

Valorant Champions Tour Stage 1 Masters Reykjavík -turnaus jäi Sliggyn viimeiseksi valmennustoimeksi, mutta organisaatiossa hänen hommansa jatkuvat. Seuraavaksi hän aikoo pitää pienen tauon, mutta sitten alkavat striimit Team Liquid -bannerin alla.

Brittivalmentaja solmi sopimuksen Team Liquidin kanssa elokuussa 2020, kun hänen fish123-joukkueensa napattiin organisaation alle. Niinpä hän on kokeneimpia Valorant-valmentajia, joita pelin lyhyen historian aikana on ehtinyt olla. Ennen Valorantia Sliggy viettikin kotimaansa CS-skenessä useamman vuoden.

Valorantissa Sliggy vei joukkueensa kolmeen suureen LAN-turnaukseen, vain VCT Masters Berlin jäi uupumaan. Viime vuoden Mastersissa Reykjavíkissa valmentaja sai tiiminsä yltämään kahteen top 4 -lopputulokseen.

Tänä vuonna menestys arktisemmassa saarivaltiossa ei ollut yhtä nousujohteinen, vaan lopulta sija oli seitsemäs. Alun perin tiimi ei edes saanut paikkaa VCT Mastersiin, mutta kun matkustusrajoitukset pilasivat FunPlus Phoenixin osallistumisen, Liquid pääsi korvaamaan.

Jampin joukkue ei ole vielä ilmoittanut Sliggyn korvaajaa, vaikka VCT EMEA Stage 2 Challengers -liiga on käynnissä.

Pelaajatcom näyttää kaikki Valorantin huippuottelut Twitch-kanavallaan. Seuraavat matsit viikonloppuna.

Lähde: Dexerto.com Kansikuva: Michal Konkol / Riot Games