SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Jampin pelitoveri lähtee Liquidista – Legenda tunnettiin CS-piireissä osumatarkkuudestaan
  • Sauli
    Rautiainen

Jampin pelitoveri lähtee Liquidista – Legenda tunnettiin CS-piireissä osumatarkkuudestaan

julkaistu: 10.11.2022 16:24

Advertisement

Herra “one taps” on nyt Team Liquidin osalta historiaa, sillä Adil “Scream” Benrlitom jättää joukkueen. Ennen tiedotetta huhuttiin viikkoja, että Liquid aikoo uudistaa turnaustauolla joukkuettaan. Scream ja hänen veljensä, niin ikään Liquidissa pelaava, Nabil “Nivera” Benrlitom ovat väitetysti neuvotteluissa ranskalaisen Karmine Corp -organisaation kanssa. Broidit ovat väitetysti paketti-diili, sillä he haluavat jatkaa pelaamista yhdessä.

Liquid korvaa pelaajat väitetysti M3C:n Ayaz “nAts” Akhmetshinillä ja Igor “Redgar” Vlasovilla. Mukaan olisi mahdollisesti tulossa vielä Guild-pelaaja Saif “Sayf” Jibraeel.

Dmitriy “dimasick” Matvienko ei tule myöskään olemaan aloittavassa kokoonpanossa, vaan tekee tilaa uudelle triolle. Suomalaistähti Elias “Jamppi” Olkkonen ja Dom “soulcas” Sulcas jäävät kokoonpanoon, eli ainakaan vielä Jamppi ei tee paluutaan CS:GO:n pariin.

ScreaM on yksi FPS-skenen ikonisimmista pelaajista. Aiemmin hän pelasi CS:GO:ta, jossa hän tuli tunnetuksi pääosumakoneena. Liquidin Valorant-joukkueeseen hän liittyi vuonna 2020.

Kuva: RIOT