SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Jamppi Liquidin paidassa
  • Aleksi
    Majander

Jampille upea murskavoitto turkkilaisjoukkueesta Valorantin MM-karsinnoissa

julkaistu: 15.08.2021 13:30

Lauantain otteluissa nähtiin Elias “Jamppi” Olkkosen luotsaaman Team Liquidin kohtaaminen Oxygen Esportsia vastaan. Oxygen oli joutunut pelaamaan jo aiemmin päivällä muutaman kierroksen kun eiliset palvelinongelmat johtivat ottelun lykkäämiseen G2 Esportsia vastaan.

Uusinta painoi selvästi turkkilaisjoukkuetta, sillä sen ei onnistunut vastata Liquidin pyöritykseen oikeastaan yhtään mitään. Liquid aloitti ottelun voittamalla valitsemansa Havenin 13-1 ja lopetti sarjan lähes yhtä mallikkaasti voittamalla Oxygenin valitseman Breezen 13-3.

Ottelussa Jamppi myös näytti, että joukkueenjohtajaksi siirtyminen ei vaikuttanut tehopisteisiin, sillä hän nakutti kunnioitettavat 37-11 fragitilastot kahden kartan aikana. Jampin otteita voi katsoa esim. alla olevalta videolta.

Karsinnat jatkuvat tänään sunnuntaina kun Aaro “hoody” Peltokankaan tähdittämä Giants Gaming kohtaa Natus Vinceren, joka osoittautui liian kovaksi palaksi Liquidille. Hoodyn ottelu alkaa kello 16:00 Suomen aikaan. Muista suomalaisista Santeri “BONECOLD” Sassi pelaa seuraavaksi maanantaina, kun taas Jamppi palaa pelikentille tiistaina.

Kuva: Team Liquid

Tuoreimmat uutiset: