SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jalkapallotähti Neymar sai bannit Twitchiin – Paljasti pelitoverinsa puhelinnumeron
  • Sauli
    Rautiainen

Jalkapallotähti Neymar sai bannit Twitchiin – Paljasti pelitoverinsa puhelinnumeron

julkaistu: 15.11.2020 12:00

PSG:ssä pelaava brasilialainen jalkapallotähti Neymar Jr. on saanut bannit Twitch striimauspalveluun. Tarkka syy ei ole vielä tiedossa, mutta sen uskotaan liittyvän siihen, että palloilija vahingossa paljasti maajoukkue pelitoverinsa Richarlisonin puhelinnumeron striimin aikana.

Neymarin tili suljettiin marraskuun 9 päivä ja syy miksi puhelinnumero olisi sen aiheuttanut liittyy Twitchin yhteisösääntöihin. Sivustolla on kielletty henkilökohtaisten tietojen, kuten osoitteiden ja puhelinnumeroiden, jakaminen. Neymarin lokakuun striimissä tapahtunut moka voi tarkoittaa pysyvää bannia sivustolle.

Paljastuneen puhelinnumeron omistaja Richarlison vitsaili asialla Twitterissä.  Hän kertoi kuinka Neymarin kämmi oli aiheuttanut hänelle yli kymmenen tuhatta viestiä viiteen minuuttiin.

Neymar on yksi tunnetuimpia henkilöitä maailmassa. Hän on viime kuukausina striimannut aktiivisesti CS:GOta ja Call of Dutya Twitchissä.

Ironisesti hän striimasi vastikään maailman parhaana CS-pelaajana tunnetun Natus Vinceren Oleksandr “S1mple” Kostylievin kanssa, joka vastikää sai myös bannit sivustolle. Tiettävästi kuitenkin eri syystä.

Kuva: Neymar