SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Inter – Roma: Nerazzurri vai Giallorossi – siinä vasta pulma!
  • Toimitus

Inter – Roma: Nerazzurri vai Giallorossi – siinä vasta pulma!

julkaistu: 06.12.2019 14:25

Serie A:n myöhäisottelussa Giuseppe Meazzalla ovat vastakkain sarjan kärkeen viime viikonvaihteessa noussut Inter sekä viidentenä oleva Roma.

Isännät ovat tiukan paikan edessä, kun se on toisaalta ainoa joukkue saapasmaassa, josta on laittamaan kapuloita rattaisiin yhdeksättä peräkkäistä Scudettoa tavoittavalle Juventukselle. Toisaalta myös värkeistä olisi löydyttävä rutistusta kampeamaan itsensä Mestarien liigassa jatkopeleihin.

Ensi tiistaina Antonio Conten suojateilla onkin sitten tosipaikka kyseessä, kun Inter kohtaa tällä samaisella stadionilla katalonialaisen suurseuran Barcelonan Mestarien liigan alkulohkon päätöskierroksella. Mikäli Dortmund kampeaa katolleen samanaikaisesti Slavia Prahan Signal Iduna Parkilla, pelastaa Interin jatkopaikan ainoastaan voitto katalonialaisista.

Viisi peräkkäistä otteluaan Serie A:ssa kaatanut Nerazzurri on paukuttanut 11 uunia noissa otteluissa, joista kaksikko Lautaro Martinez ja Romelu Lukaku ovat tehneet neljä nyyttiä mieheen.

Kaksikosta erityisesti edellinen on ollut viime aikoina tappoiskussa, sillä 22-vuotiaan argentiinalaisen onnistumiset ovat vieneet myös Interiä eteenpäin eurokentillä, missä Interin kolmessa edellisessä pelissä iskemistä seitsemästä repusta Martinez on latonut neljä.

Lautaro Martinez tekee maalin @2.20 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Lautaro Martinez tekee ensimmäisen maalin @6.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Inter voittaa ja ottelussa tehdään yli 2.5 maalia @2.70 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Roomalaiset ovat myös viikolla totisen paikan edessä eurokentillä. Paulo Fonsecan suojatit hinaavat itsensä Eurooppa-liigan omasta lohkostaan jatkoon ensi torstaina päätöskierroksella pystyessään kaatamaan  Itävallan pääsarjassa Tipico Bundesliigassa kolmantena olevan Wolfsbergerin.

Kaksi peräkkäistä ja viisi kuudesta edellisestä Serie A-ottelustaan voittanut Giallorossi on osunut 14 kertaa kuudessa edellisessä Serie A-pelissään. Roomalaiset ovat osuneet tasaisemmin, eikä ketään selkeästi erottuvaa tykkiä joukkueesta löydy.

Viime kaudella joukkueet tasasivat molemmat kohtaamiset ja kolme edellistä keskinäistä ottelua ovat päättyneet tasatulokseen. Perustasoltaan tämän päivän Inter on kuitenkin nopeampi, suoraviivaisempi ja hyökkäävämpi, nokkeliin oivalluksiin pyrkivä joukkue. Vastaiskuissa piilee myös sen akilleenkantapää, minkä nopeasti konttaavat joukkueet voivat kyetä hyödyntämään.

Interin seitsemässä kotiottelussa sen on onnistunut pysäyttämään Giuseppe Meazzalla ainoastaan Juventus (1-2). Sen ohella myös Parma onnistui nappaamaan sieltä tasapelipisteen (2-2).

Barcelona-pelin läheisyys ja tärkeys suo Romalle tänään sauman riistää Interiltä pisteitä. Conten tuntien Nerazzurri ei lähde pelaamaan varovaisesti kotiluolassaan edes tällaisessa tilanteessa, eikä Serie A-historian kallein (kausitienestit 5.5 miljoonaa euroa) piiskuri lähde hakemaan mitään muuta kuin voittoa, hinnalla millä hyvänsä!