SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Inter – Brøndby: Onko Turussakin epätasaiset jaot
  • Toimitus

Inter – Brøndby: Onko Turussakin epätasaiset jaot

julkaistu: 17.07.2019 18:51

Huomenna Turussa jatketaan FC Interin ja Brøndby IF:n välistä ottelusarjaa, jota Brøndby johtaa kotiottelunsa jälkeen kokolailla selkein lukemin 1-4. Vaikka Inter pystyi ensimmäisessä osaottelussa roikkumaan tuloksellisesti pitkään tanskalaisten perässä oli lopputulos silti pelitapahtumiin nähden rehellisesti sanottuna ilmeisen oikeutettu.

Huomenna Inter tuleekin pelaamaan kotiyleisönsä edessä rehellisesti sanottuna lähes harjoitusottelun, sillä 3-0 voitto Tanskan yhdestä suurimmista joukkueista taitaa olla enemmän toiveunta, kun todellisuutta. Näyttäisikin siltä, että Riveiron joukkueen eurotaival päättyy odotetusti ensimmäiselle kierrokselle.

Vedonlyönnin kannalta jännitys onkin lähinnä siinä millaisella rotaatiolla Brøndby lähtee otteluun. Äkkiseltään voisi luulla, että kentällä nähtäisi jopa lähes kakkosmiehistö, mutta tähän kysymykseen valmentaja Niels Frederiksen vastasi jämäkästi, että näissä otteluissa joukkueella täytyy olla runko tai muuten otteluissa voi tapahtua mitä vaan. Tämä siis viittaisi noin 20-40% protaatioon. Lisäksi valmentajan mukaan otteluun valmistautuminen tullaan tekemään tasan, niin kuin aina ennenkin.

Mikäli Odensesta kotoisin oleva valmentaja ei nyt puhu aivan täyttä ulostetta, niin ensimmäisen ottelun tapahtumien perusteella ei voi turkulaisille povata kovin mahtavaa iltaa kotikentällään, vaan suurella todenäköisyydellä kiire tulee joka puolella kenttää. Aina olisi hienoa uskoa suomalaisten menestykseen, mutta kun rahalla pelataan ei veikkaaminen ole uskon asia. Tästä syystä meidän kohdevalintamme on valmis.