SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
kansikuva optic
  • Jere
    Vanhala

Immortals Gaming Club laajentuu – kyseessä yksi suurimpia hankintoja esports-maailmassa

julkaistu: 12.06.2019 18:20

Immortals Gaming Club julkisti tänään hankkineensa Infinite Esports & Entertainment -yhtiön, joka tunnetaan myös esimerkiksi OpTic Gamingin emoyhtiönä.

Kyseessä on suurimpia yksittäisiä hankintoja e-urheilun koko historiassa, sillä Infinite E&E:n kokonaisarvo on yli 100 miljoonaa dollaria. Tämän kaupan johdosta IGC nousee yhdeksi suurimmista esportsin saralla toimivista organisaatioista.

OpTic Gamingin lisäksi heillä on hallussaan oikeudet myös Immortalsin, MIBR:n ja Los Angeles Valiantin brändeihin.

Yrityskauppa on myös saanut hyväksynnän Riot Gamesilta ja Activision Blizzardilta, joten tästä eteenpäin IGC:llä on myös paikka kummankin yhtiön omissa esports-liigoissa. LA Valiant pelaa tällä hetkellä Blizzardin Overwatch-leaguessa ja nyt kaupan myötä IGC saa itselleen OpTic Gamingin paikan Riot Gamesin LCS:stä.

League of Legends -joukkue kuitenkin pelaa vielä nimellä OpTic Gaming vuoteen 2020 asti, jolloin joukkue lanseerataan uuden organisaation alle. Siitä eteenpäin joukkue jatkaa nimellä Immortals.

Huhut kertovat, että muu OpTic Gamingin kautta siirtyvä pelitoiminta, eli heidän CS:GO- ja Overwatch-joukkueensa ovat päätymässä kuitenkin suoraan IGC:n myyntilistalle, sillä kuten jo artikkelissakin todettua, IGC:ltä löytyy valmiiksi kummastakin pelistä omat joukkueensa (MIBR, LA Valiant).

Lähde: dotesports