SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Ilves – Kärpät: Kotijoukkue aloittanut kauden odotuksin nähden hyvin
  • Toimitus

Ilves – Kärpät: Kotijoukkue aloittanut kauden odotuksin nähden hyvin

julkaistu: 27.09.2018 16:54

Kärpät saapuu tänään Hakametsään saalistamaan kauden ensimmäistä kolmen pisteen vierasvoittoa. Helppoa ei kuitenkaan taas kerran ole oululaisille luvassa. Hakametsässä joukkueella on ollut historiassa maalinteko vaikeaa ja ottelut ovat olleet Ilvestä vastaan todella tasaisia. Vielä kun kotijoukkue on odotuksiin nähden aloittanut kautensa paremmin kuin odotettu, joutuvat oululaiset tosissaan hommiin.

Kärpät on paininut pienoisen maalinteko-ongelman kanssa alkukauden. Se ei pystynyt ensimmäiseen neljään peliin tekemään kuin kuusi maalia virallisella peliajalla, mutta kotiluolassa HPK:ta vastaan ruuti olikin jo kuivempaa. Nyt on syytä tehdäkin maaleja, sillä Ilves on saanut ketsuppipurkin auki. Se on tehnyt viiteen otteluun peräti 17 maalia, joista yksitoista on tullut kahdessa edellisessä ottelussa. Veini Vehviläisellä ei ole helppo ilta luvassa.

Ilveksen puolustus on ollut suuri kysymysmerkki, mutta Matt Generousin saapuminen seuraan on muokannut puolustusta jokseenkin. Vaikka Mark Flood hiihteleekin kentällä aivan yössä, on Generous saanut tähänkin mieheen hieman järkeä päähän. Ilves pelaa tällä hetkellä todella yksinkertaista kiekkoa, mutta se on toimiva pelitapa tällä hetkellä.

Uusista hankinnoista Ilveksellä Mieho, Salmela, Antonen ja Generous ovat olleet peliesityksiltään todella pirteitä. Topias Haapanen palaa Ilveksellä kokoonpanoon.

Odotettavissa on tiukka ottelu ja kotijoukkueen kertoimet ovat taas kyseenalaisen taivaissa. Viime viikolla vihjaamamme Jukurit – Kärpät oli kertoimiltaan saman tyylinen ottelu ja siitäkin saatiin aikaiseksi todella tasainen ottelu. Ilveksen virallisen peliajan voitto tai tasapeli tarjoaa peräti yli 1.80 kerrointa. Ottaen huomioon joukkueiden suoritustason ja historian, voidaan tätä pitää mallikelpoisena kohteena.