SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Ilves – HPK: Vähämaalista peliä odotellen
  • Toimitus

Ilves – HPK: Vähämaalista peliä odotellen

julkaistu: 21.11.2018 13:52

Pelilliseen vapaapudotukseen pudonnut Ilves on tutussa asemassa. Marraskuu on alkanut ja pisteitä ei kasaannu enää alkukauden tahtiin. Edellisestä viidestä pelistä saldona on vain neljä pistettä. Toki Kerhonkin pelissä pientä ailahtelua on ollut näkyvissä.

Ilves tulee otteluun kahden ottelun tappioputkessa. Molemmissa otteluissa alle viiden minuutin nukahdus maksoi joukkueelle kolme pistettä ja kaveri latoi molemmissa peleissä kolme maalia reppuun. Maalit tulivat avuttomista nukahduksista ja Riku Heleniuksen torjuntatyöskentely ei auttanut asiaa yhtään. Nyt Karri Kivi antaa startin Antti Lehtoselle, joka torjui Tappara-ottelussa todella hyvin Heleniuksen siirrtyttyä vaihtoon.

Kerho vastaavasti passittaa Emil Larmin maalille. Mies on antanut alkukaudesta HPK:lle av aimet voittoon käytännössä jokaisessa ottelussa. HPK on yksi sarjan vähiten maaleja päästänyt joukkue.

Kahdessa edellisessä HPK:n vieraspelissä joukkue on saanut kiekon vain kahdesti maaliin. Vaikka Ilveksen ja HPK:n välillä nähdään usein suurimaalisia otteluita, on sellaista tänään todella vaikea odottaa. Hakametsässä ei suuria maalijuhlia koko kaudella ole nähty aivan alkukautta lukuunottamatta.

Ilveksen kolmessa edellisessä kotiottelussa on tehty yhteensä 11 maalia virallisella peliajalla. Varsinkin nyt Ilves-vahti Lehtosen on pakko lunastaa taas paikkansa pelaavasta kokoonpanosta. Helenius on liiallisen rasituksen alla tällä hetkellä ja Lehtonen näytti Tapparaa vastaan, että hän pystyy hommansa hoitamaan.

Ilveksellä ei ole kolmatta peliä peräkkäin enää mahdollista pelata vain 55 minuuttia. Hakametsän surkea jää ei ainakaan helpota maalintekoa. Tästä syystä lähdemmekin vähämaalisen ottelun perään. Vaikka joukkueilla on historiaa, lupaavat edelliset pelit kovinkin pienimaalista ottelua.