SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Ilves – Ässät: Vieraiden tyhjennysmyynti on alkanut
  • Toimitus

Ilves – Ässät: Vieraiden tyhjennysmyynti on alkanut

julkaistu: 11.01.2019 15:00

Olemme jännän äärellä. Ilveksen alkuvuoden otteluissa on tehty tuhoton määrä maaleja ja silti ottelun overin kerroin taivaissa. Viime viikolla Ilveksen otteluissa nähtiin peräti 25 maalia. Näissä kolmessa ottelussa varsinkin puolustus Ilvekseltä nukkui pahemman kerran. Sport teki Vaasassa peräti viisi maalia käytännössä maalivahdin alueen sisältä. Maalivahti Antti Lehtonen ei ollut todellakaan iloinen joukkueen puolustuksesta.

Ilves-maalilla aloittaa tänään Riku Helenius, joka on ollut todella epävarma torjuja viimeiset starttinsa. Kiekko pomppii tuhottoman paljon ja mieheen ei oikein voi luottaa. On siis vaikea uskoa, että porilaiset jäisivät tänään alle kahden maalin. Joukkue myi aiemmin tällä viikolla ykkösiskijänsä Sakari Salmisen HIFK-leiriin. Ainakaan apua tästä liikkeestä porilaisille ei ole. Joukkue on tehnyt vain kolme maalia neljään edelliseen starttiin.

Ilves saa takaisin kokoonpanoonsa kaksi U20-maailmanmestaria, kun Oskari Laaksonen ja Samuli Vainionpää tekevät paluun kokoonpanoon. Varsinkin Laaksosen paluu on iso askel Ilves-puolustukselle.

On vaikea uskoa, että Hakametsässä nähtäisiin tänään kovin vähämaalista vääntöä. Ilves on löytänyt maalijyvänsä, mutta omissakin on valittettavasti soinut. Varsinkn kun Ässät passittaa maalille Henri Kiviahon. Kiviaho ei ole todellakaan ollut tasainen torjuja tällä kaudella ja se on näkynyt myös pelimäärissä.

Ilveksen kotikerroin on turhan pieni pelattavaksi. Ässät on tamperelaisille aina todella vaikea vastustaja. Tästä syystä luotamme yksinkertaisetsi Ilveksen maalitrendin jatkuvan ja nappaamme maistuvan kertoimen lapulle!