SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Ikonisesta kranaatista yli neljä vuotta — tiedätkö CS:GO-kartassa olevan graffitin merkityksen?
 • Juuso
  Syngelmä

Ikonisesta kranaatista yli neljä vuotta — tiedätkö CS:GO-kartassa olevan graffitin merkityksen?

julkaistu: 19.11.2021 21:24

Gambit ja Immortals olivat yllättäen PGL Krakow 2017 -majoreiden finaalissa. Gambit johti viimeistä karttaa (Inferno) 9—1, kun Immortals oli saanut terroristeina A-pommipaikan haltuunsa. Gambit kaksin kolmea Immortalsin pelaajaa vastaan ei edes yrittänyt voittaa kierrosta. Sen sijaan Gambit-pelaaja Mihail “Dosia” Stolyarov hän teki jotain vielä upeampaa.

Kaikki jäljellä olevat Immortalsin pelaajat olivat asettuneet pitkin A-paikan nurkkaan. Pitti on paikka, jossa säilyy hengissä mikäli suojia ja energiapisteitä on tarpeeksi. Ja niin brasilialaiskolmikolla olikin, kunnes Dosia päätti heittää kranaatin pittiin juuri ennen pommin räjähtämistä. Kranaatti laskeutui suoraan kolmikon päälle ja pommin räjähtäessä kaikki paitsi yksi pelaajista kuolivat ja menettivät täten aseensa. Dosian viisas kranaattipelaaminen sai hehkutusta niin selostajilta, yleisöltä kuin muilta ammattilaisilta.

Valve on päättänyt ikuistaa Dosian hetken. Infernosta löytyykin nyt juliste, joka kuvastaa Dosian kranaattia. Juliste löytyy juuri siltä paikalta, missä kranaatti legendaarisessa ottelussa räjähti.

Dosia on saanut oman graffitinsa Infernoon. (Kuva: Valve)

Gambitin kokoonpano major-voitossa

  • Abay “Hobbit” Khasenov
  • Dauren “AdreN” Kystaubayev (MVP)
  • Mihail “Dosia” Stolyarov
  • Rustem “mou” Telepov
  • Danylo “Zeus” Teslenko

Lähde: Pley.gg, Nagl1s

Kuva: Valve

Kansikuva: Gambit

Tuoreimmat uutiset: