SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Ikoninen selostaja kuoli koronaan – yhteisö vaatii lausahdusten lisäämistä peliin
  • Sauli
    Rautiainen

Ikoninen selostaja kuoli koronaan – yhteisö vaatii lausahdusten lisäämistä peliin

julkaistu: 29.08.2021 15:30

Dota2 yhteisö sai tällä viikolla kylmääviä uutisia, kun selvisi, että filippiiniläinen selostaja Aldrin Paulo “Dunoo” Pangan on kuollut koronan aiheuttamaan tautiin.

Legendarrinen selostaja kertoi aiemmin tässä kuussa Facebook-postauksessaan olevansa sairastunut tautiin. Pari viikkoa sitten hän jakoi videon, jossa hän hengittää happinaamarin avulla. Hoidosta huolimatta suru-uutinen seurasi torstain ja perjantain välisenä yönä.

Dunoo yhdessä selostajapartnerinsa Marlon “lon” Marcelon kanssa oli monien suosittujen Dota-yhteisön heittojen takana. Kaikkein muistettavin hetki duolla oli vuonna 2018 Fnaticin ja Team Secretin välisessä ottelussa, joka jäi pysyvästi miljoonien Dota-pelaajan mieleen. Videon tilanteesta voit nähdä alta.

Monet johtavat Dota2 vaikuttajat ovat osoittaneet surunvalittelunsa uutisen kuultuaan ja tuoneet esille kuinka valtava menetys selostaja oli koko Dota2 yhteisölle.

Muun muassa Topias “Topson” edustama OG twiittasi, että selostaja toi paljon iloa monille eikä häntä saa unohtaa. Lisäksi OG ja monet muut organisaatiot ja pelaajat ovat toivoneet pelijulkaisija Valvea lisäämään selostajan ikoniset lausahdukset pysyvästi osaksi peliä.

Lähde: Ginxtv Kuva: Team Secret

Tuoreimmat uutiset: