SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
IFK Mariehamn – KuPS: Jatkaako savolaiset hurjaa putkeaan?
  • Toimitus

IFK Mariehamn – KuPS: Jatkaako savolaiset hurjaa putkeaan?

julkaistu: 22.09.2019 13:09

Maarianhaminassa Wiklöf Holding Arenalla kohtaavat Veikkausliigan mestaruussarjan ottelussa sunnuntaina sarjassa kuudentena oleva IFK Mariehamn ja toista sijaa hallussaan pitävä KuPS.

Jani Honkavaaran valmentamat vieraat ovat todella kovassa iskussa tällä hetkellä. Viime kierroksella KuPS kaatoi HJK:n 1-0 Savon Sanomat Arenalla ottaen jo viidennen peräkkäisen voittonsa yhteismaalein 13-1.

Klubin kaataneen osuman tehneelle Ats Purjeelle maali oli jo miehen kolmas kahdessa viime pelissä. Purje on viimeistellyt neljä ja hiljattain kuukauden pelaajaksi valittu Ilmari Niskanen kaksi reppua viidessä edellisessä ottelussa.

Erittäin suoraviivaisesti ja aggressiivisesti pelaava KuPS on todella hankalasti pysäytettävissä tällä hetkellä, kuten selkeät voitot kärkikolmikon muista joukkueista FC Interistä (2-0) ja Ilveksestä (2-0) varsin hyvin myös osoittavat.

Vaikka Peter Lundbergin piiskuroima Grönvitt saakin takaisin Aristote Mboman ja Aapo Mäenpään takaisin isäntien rosteriin ei varsinaista helpotusta taida olla luvassa, sillä IFK:n puolustuslinjasta puuttuvat pelikieltojaan sovittavat Robin Buwalda, Rick Ketting ja Dylan Murnane. Lisäksi päänvaivaa aiheuttaa myös Simon Silverholtin poissaolo loukkaantumisen takia.

Seitsemästä viime reissupelistään viisi Wiklöf Holding Arenalla vienyt KuPS ei jätä otollista tilaisuuttaan ottaa täydet pinnat tänään käyttämättä ja savolaiset jatkavat vahvasti taisteluaan kohti mestaruuden metsästämistä kovat piipussa. 43 vuodentakaisen tempun uusiminen on enää neljän voiton päässä.